Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Microsoft wyda poprawkę zwężającą menu start w Windows Vista PL?? :D
zbaracki:
a mi szerokie(?) pasuje.
znaczy nie wiem czy mam szerokie czy waskie, nic nie zmienialem i mam poprostu takie jakie jest. i bardzo mi to odpowiada.
jakie Wy macie monitory ze Wam to przeszkadza? 15"?
(korzystam z win7 na lapku 20" 1680x1050)
Blady:
--- Cytat: zbaracki w 14 Sierpień 2009, 12:45:03 ---a mi szerokie(?) pasuje.
znaczy nie wiem czy mam szerokie czy waskie, nic nie zmienialem i mam poprostu takie jakie jest. i bardzo mi to odpowiada.
jakie Wy macie monitory ze Wam to przeszkadza? 15"?
(korzystam z win7 na lapku 20" 1680x1050)
--- Koniec cytatu ---
Ja mam 19" 1440x900 korzystam z windows xp, ale nie trzeba mieć visty by wiedzieć że ma rozjechane menu, pokaż screena jak to wygląda u ciebie
sCooBy^:
--- Cytat: Punisher w 13 Sierpień 2009, 15:43:05 ---
--- Cytat: sCooBy^ w 13 Sierpień 2009, 14:02:14 ---W Sunrise można sobie ustalić szerokość Menu Start jakie się chce :)
--- Koniec cytatu ---
Można ale tylko w tej wersji dla Windows 7 :D a przydało by się też w tweakerach do Visty :D najlepiej będzie połączyć wersje dla x86 i x64 dla visty w jeden uniwersalny :D
--- Koniec cytatu ---
Niezła myśl ;)
Blady:
--- Cytat: sCooBy^ w 17 Sierpień 2009, 16:51:03 ---
--- Cytat: Punisher w 13 Sierpień 2009, 15:43:05 ---
--- Cytat: sCooBy^ w 13 Sierpień 2009, 14:02:14 ---W Sunrise można sobie ustalić szerokość Menu Start jakie się chce :)
--- Koniec cytatu ---
Można ale tylko w tej wersji dla Windows 7 :D a przydało by się też w tweakerach do Visty :D najlepiej będzie połączyć wersje dla x86 i x64 dla visty w jeden uniwersalny :D
--- Koniec cytatu ---
Niezła myśl ;)
--- Koniec cytatu ---
Zatem kiedy możemy spodziewać się nowej wersji dla Visty SP2 PL ?? :D A i rozmiar tweakerów do Visty coś za wielki jest jak na tweaker, biorą pod uwagę, że ten dla 7 jest malutki i uniwersalny
Boss:
Co z nową wersją sunrise dla siódemki? sCooBy^ chyba zapomniał o tym programie :(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej