Windows 7 w wersji x64 do pobrania

Zaczęty przez michau, 23 Grudzień 2008, 19:17:22

Poprzedni wątek - Następny wątek

michau

Ekspert
IP zapisane
Witam,
czy ktoś się natknął na wersję 64-bitową do pobrania z Sieci? Np. Build 6936?

michau

Ekspert
IP zapisane
Zapytałem bo i ja się spotkałem na jednym z Forum p2m i się trochę zdziwiłem, że jest w wersji x64 bo było głośno tylko o wersjach 32-bitowych a o x64 żadnych informacji nie było.

freak78

**
Użytkownik
IP zapisane
Witam, jest na ftp.purelite.co.uk

user:   win7

hasło:   goodies

michau

Ekspert
IP zapisane
Ale pewna wersja czy tak ktoś nazwał? Sprawdziłeś osobiście?

janek2012

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Potwierdzam, że prawdziwe, bo 6801 x64 pochodzi od tych samych ludzi co x86, a 6936 wrzucił koleś na joejoe, a tam by wyrzucili gdyby był fake ;)

michau

Ekspert
IP zapisane

Mercor

Ekspert
IP zapisane
Nie wiem czy dawanie bezpośrednich linkow do torrentow na forum publicznym to dobry pomysl  ;)

michau

Ekspert
IP zapisane
Każdy Użytkownik jest właścicielem swoich wypowiedzi i ponosi za nie odpowiedzialność.

Aciek

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Tak samo jest z linkami.
Teraz będę instalował Windowsa 7 ... mam nadzieje, że mi się uda.

michau

Ekspert
IP zapisane
Nie powinno być żadnych problemów, trochę długo stratuje na początku ale później już idzie.

umcs

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Ja wolę poczekać juz do stycznia niż ciągle wszystko od nowa instalować. A jak działa ten backup, bo kiedys na XP zrobiłem backup program files, potem po nowej instalacji systemu chciałem przywrócić i przywróciło ale prawie żaden program nie działał (chyba że można tylko takich zwykłych plików?).
Uczy³em siê indyjskich tradycji, szuka³em wyciszenia, æwiczy³em jogê, uczy³em siê "Kamasutry", spróbowa³em herbatê "Lipton" i zdecydowa³em dalej PIÆ WÓDKÊ.

michau

Ekspert
IP zapisane
Nigdy nie wierzyłem w te programy do backupu zawsze sam robiłem kopie zapasowe :D

effe

**
Użytkownik
IP zapisane
Ja już 4 dzień działam na Win7 i powiem szczerze, że żadnych problemów:) aż się dziwię, że to pre-beta systemu:)