Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Sterowniki Win7 "RC" a "RTM"
kubakuba11:
Witam :D
Mam następujące pytanie:
Miałem zainstalowany Win7 RTM i miałem problem ze sterownikami od karty graf. ponieważ same się nie znalazły, ani te ze strony ati nie działały, zainstalowałem spowrotem RC i wszystkie stery ściągnęły się same. Czy przez ten czas kiedy robiłęm formata robili sterowniki do karty graf i innych rzeczy, czy w RTM nadal ich nie będzie??
Nie chcę sprawdzać sam, bo przez tydzień zrobiłem z 7 razy format i zainstalowałem z 10 Windowsów :-)
Z góry dzięki za odpowiedź ;)
Mundek25:
tak specjalnie z myśla o tobie :D a cięzko jest wejść na strone ati i zobaczyć czy są już stery do rtm??
kubakuba11:
no to wchodziłem patrzyłem, ściągałem i nie działają :) ale w RC działają, a wydaje mi się że jak w rc działają to w rtm też powinny :)
Down:
Mam kartę ati radeon x1250 i jak wchodzę tam w sterowniki i do win7 to jest, tylko że pisze że one są od win vista :) A na Rc stery ściągnęły się same z Windows update
O co kaman? xD
Theo:
--- Cytat: kubakuba11 w 09 Sierpień 2009, 13:12:36 ---no to wchodziłem patrzyłem, ściągałem i nie działają :) ale w RC działają, a wydaje mi się że jak w rc działają to w rtm też powinny :)
Down:
Mam kartę ati radeon x1250 i jak wchodzę tam w sterowniki i do win7 to jest, tylko że pisze że one są od win vista :) A na Rc stery ściągnęły się same z Windows update
O co kaman? xD
--- Koniec cytatu ---
RTM ze zintegrowanym spolszczeniem?
kubakuba11:
tak
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej