Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Sterowniki Win7 "RC" a "RTM"

(1/4) > >>

kubakuba11:
Witam :D
Mam następujące pytanie:
Miałem zainstalowany Win7 RTM i miałem problem ze sterownikami od karty graf. ponieważ same się nie znalazły, ani te ze strony ati nie działały, zainstalowałem spowrotem RC i wszystkie stery ściągnęły się same.  Czy przez ten czas kiedy robiłęm formata robili sterowniki do karty graf i innych rzeczy, czy w RTM nadal ich nie będzie??   

Nie chcę sprawdzać sam, bo przez tydzień zrobiłem z 7 razy format i zainstalowałem z 10 Windowsów :-)

Z góry dzięki za odpowiedź   ;)

Mundek25:
tak specjalnie z myśla o tobie :D a cięzko jest wejść na strone ati i zobaczyć czy są już stery do rtm??

kubakuba11:
no to wchodziłem patrzyłem, ściągałem i nie działają :)   ale w RC działają, a wydaje mi się że jak w rc działają to w rtm też powinny :)

Down:

Mam kartę ati radeon x1250 i jak wchodzę tam w sterowniki i do win7 to jest, tylko że pisze że one są od win vista :)      A na Rc stery ściągnęły się same z Windows update

O co kaman? xD

Theo:

--- Cytat: kubakuba11 w 09 Sierpień 2009, 13:12:36 ---no to wchodziłem patrzyłem, ściągałem i nie działają :)   ale w RC działają, a wydaje mi się że jak w rc działają to w rtm też powinny :)

Down:

Mam kartę ati radeon x1250 i jak wchodzę tam w sterowniki i do win7 to jest, tylko że pisze że one są od win vista :)      A na Rc stery ściągnęły się same z Windows update

O co kaman? xD

--- Koniec cytatu ---

RTM ze zintegrowanym spolszczeniem?

kubakuba11:
tak

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej