Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 od jutra w MSDN AA

<< < (12/15) > >>

dawidengler:

--- Cytat: gosc w 20 Sierpień 2009, 18:54:23 ---
--- Cytat: lr001 w 20 Sierpień 2009, 18:24:06 ---ja tam nie czekalem i smigam na legalku :) a jak bedzie pl to tez sciagne. Jak mozna to dlaczego nie :)

--- Koniec cytatu ---

No wiesz cały dzień ściągać :P nie chce mi się :P English dodali w miarę szybko mam nadzieje że PL będzie niedługo. Wiecie może kiedy ma być ? 21 ? czyli jutro ?

--- Koniec cytatu ---
tak jutro
Vave Pack 3 - holenderski, rosyjski, chiński, brazylijski, polski, koreański, chiński (Tajwan), chiński (Hongkong - SAR), turecki, czeski, portugalski, węgierski, szwedzki, duński, norweski, fiński, arabski, hebrajski, grecki, ukraiński, tajski, rumuński, litewski, słowacki, bułgarski, estoński, chorwacki, serbski łaciński, łotewski, słoweński

gosc:

--- Cytat: A$IOR w 20 Sierpień 2009, 18:57:48 ---
--- Cytat: gosc w 20 Sierpień 2009, 18:54:23 ---
--- Cytat: lr001 w 20 Sierpień 2009, 18:24:06 ---ja tam nie czekalem i smigam na legalku :) a jak bedzie pl to tez sciagne. Jak mozna to dlaczego nie :)

--- Koniec cytatu ---

No wiesz cały dzień ściągać :P nie chce mi się :P English dodali w miarę szybko mam nadzieje że PL będzie niedługo. Wiecie może kiedy ma być ? 21 ? czyli jutro ?

--- Koniec cytatu ---
tak jutro
Vave Pack 3 - holenderski, rosyjski, chiński, brazylijski, polski, koreański, chiński (Tajwan), chiński (Hongkong - SAR), turecki, czeski, portugalski, węgierski, szwedzki, duński, norweski, fiński, arabski, hebrajski, grecki, ukraiński, tajski, rumuński, litewski, słowacki, bułgarski, estoński, chorwacki, serbski łaciński, łotewski, słoweński

--- Koniec cytatu ---

Hmm tzn w jakiej to formie bedzie ?

lr001:

--- Cytuj ---No wiesz cały dzień ściągać :P nie chce mi się :P English dodali w miarę szybko mam nadzieje że PL będzie niedługo. Wiecie może kiedy ma być ? 21 ? czyli jutro ?

--- Koniec cytatu ---

Sorka nie pomyslalem o tym ze to "normalnie" sie dosc dlugo sciaga ;( u mnie 1,5-2h i jest ;) dlatego napislem ze sciagam

Sephiroth:
Też chciałbym być studentem i mieć oryginalnego Windows 7 za darmo. :P Żeby nie było: ja wiem jak i gdzie mogę sobie ściągnąć pliki z serwerów MSDN AA bo to żadna tajemnica, ale co z tego skoro klucza nie dostanę? ;) Za to kiedy ja będę na studiach to minie już tyle czasu, że w MSDN AA będzie Windows 8 final pewnie. :D

softoc:
ma ktoś może info czy od 24.00 równo będzie dostępny ?
jak na razie dostępna jest ciągle wersja angielska
btw.najlepsze jest, że kiedyś byłem na wydziale w pwr i działają ciągle moje loginy xDD

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej