Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 vs XP

<< < (8/10) > >>

Ukey:
Jesli chodzi o FPS to ludzkie oko moze zarejstrowac cos kolo 30FPS wiec jak ktos ma 100 i wiecej to tylko dla konfortu psychicznego;]

serenity15:
Ja mam pytanie. Mam starego kompa
Intel celeron 2,68 ghz
512 mb ram
Grafa Ati Radeon x300 series

Opłaca sie instalowac 7 -ke?
bedzie areo etc?

Ukey:
Czy oplaca ? Nikt nie jest jasnowidzwem i nie przewidzi jak dany system bedzie dzialal na danej konfiguracji.. Jednak chyba to 512mb ramu jest przeszkodza;/ Ja zainstalowalem na 333MHz i 128mb ramu grafa jakas 16mb i bez aero i innych rzeczy dzialal podobnie do XP !! Wiec sprobuj jesli Ci sie nie spodoba to zawsze mozesz wrocic na XP (czy tam PowerXP) ;]

serenity15:
moze ktos ma poprostu podobny sprzęt np. podobna grafe i ramy. w tym wypadku jasnowidzem nie trzeba byc

michalus:

--- Cytat: serenity15 w 18 Sierpień 2009, 11:24:15 ---moze ktos ma poprostu podobny sprzęt np. podobna grafe i ramy. w tym wypadku jasnowidzem nie trzeba byc

--- Koniec cytatu ---
Nie mam takiego sprzetu.Aero Glass w wersji z przezroczystoscia bedzie jesli karta obsluguje sterownik WDDM Pixel Shader 2.0 i grafa ma minimum 128 mb pamieci.Ja kiedys mialem zainstalowana Viste Ultimate na kompie z 512 mb na radku 9550.Mialem aero glass inna sprawa ze system troche cial no ale to vista.Mysle ze win 7 powinien chodzic na 512 stabilnie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej