Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 vs XP
kamileq950:
--- Cytat: matto w 05 Sierpień 2009, 12:09:49 ---
--- Cytat: ARTi87 w 05 Sierpień 2009, 12:01:41 ---To jest pewnie kolejny użytkownik z 1Ghz procka, 512ramu na pokładzie ;)
--- Koniec cytatu ---
AMD X2 4200, 4 GB RAM. SLI 8800 GT, RAID 0 300 GB
Może teraz test pokazujący ze najszybciej uruchamia i zamyka się system Windows 98 Se
--- Koniec cytatu ---
Zaraz, zaraz na licho Ci 4GB RAMU i SLI do takiego procka 2 rdzenie i do tego takie taktowanie. Cos mi to smierdzi. (o kurcze zapomniałem ze pieczen ze swiat jeszcze sie piecze w piekarniku). ;D
Murdoc:
hehe bardzo opiniotwórcze... XP SP3 z Win7 RC. brawo.
matto:
Po pierwsze czy ja gdzieś napisałem ze używam system Windows XP. Dałem tylko kilka obrazków a tutaj od razu wielka wrzawa. Opluwanie człowieka itd..
--- Cytuj ---Zaraz, zaraz na licho Ci 4GB RAMU i SLI do takiego procka 2 rdzenie i do tego takie taktowanie. Cos mi to smierdzi. (o kurcze zapomniałem ze pieczen ze swiat jeszcze sie piecze w piekarniku)
--- Koniec cytatu ---
SLI po to aby skorzystać w przyszłości z DirectX 11 i coś co się zwie "Compute Shader"
lukas_gab:
W takim razie powinienem skasować temat, a to dlatego ze podałeś czyjąś prace bez źródła, czyli plagiat, wprowadzasz ludzi w bład bo wynikało ze na twoim sprzęcie został przeprowadzony test, a właściwie obrazek bez odzwierciedlenia w sprzęcie i autorze jest bezwartościowy i niemiarodajny i kompletnie teraz nam nic nie mówi.
run3:
proponuję of topic :):) dyskusja bez sensu :):)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej