Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 jednak 7000?

<< < (5/6) > >>

ziebal:

--- Cytat: effe w 20 Grudnia 2008, 20:02:16 ---Bo pamiętam jak używałem Bety1 visty i tak dobrze nie było.

--- Koniec cytatu ---

Surprisingly, Windows Vista Beta 1 is a speedy performer. In fact, I wouldn't be surprised to see statistics showing that it's already faster than XP on the same hardware. This is somewhat confusing to me, since early betas are generally not tuned for performance. Plus, Vista has an incredibly dense UI compared to XP. I'll be interested to see whether this changes over time.

http://www.winsupersite.com/reviews/winvista_beta1_03.asp

O Becie 1 Visty też się wiele dobrego mówiło ;)
Mi niestety nie udało sie na niej normalnie pracować, cięła się strasznie, ale miałem jeszcze starego kompa...

Prorok:
Moim zdaniem ludzie w MS nie są głupi i chyba drugi raz by takiego błędu nie popełnili żę beta śmiga ładnie a finala jak wypuszczają to jedna wielka kicha...
To byłby gwóźdź do trumny dla nich.

ziebal:

--- Cytat: Prorok w 04 Stycznia 2009, 16:25:11 ---Moim zdaniem ludzie w MS nie są głupi i chyba drugi raz by takiego błędu nie popełnili żę beta śmiga ładnie a finala jak wypuszczają to jedna wielka kicha...
To byłby gwóźdź do trumny dla nich.

--- Koniec cytatu ---

Ja tam ani na Viste, a już na pewno na Windows Server 2008 nie narzekam :P

Prorok:
No ja za to narzekam na Viste.
Owszem mam słaby komputer ale 7 chodzi o wiele lepiej niż Vista.
Server 2008 nie wiem, nie sprawdzałem :)

ziebal:

--- Cytat: Prorok w 04 Stycznia 2009, 16:45:49 ---Server 2008 nie wiem, nie sprawdzałem :)

--- Koniec cytatu ---

W stosunku do 2003 spory krok na przód  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej