Asystent zgodności programów

Zaczęty przez czarny zenon, 30 Lipiec 2009, 11:52:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

czarny zenon

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Jak wyłączyć to dziadostwo ? We wszystkich wcześniejszych wersjach systemu tego nie było, w rtm jest. Co dziwne wywala to w programach które działały pod wcześniejszymi wersjami.

Opcja podana nizej nie działa

Edytor zasad lokalnych grupy > konfiguracja komputera > szablony administracyjne > składniki systemu > zgodnosc aplikacji > Wyłącz asystenta zgodnosci

Jakieś pomysły ?

Theo

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Cytat: czarny zenon w 30 Lipiec 2009, 11:52:17
Jak wyłączyć to dziadostwo ? We wszystkich wcześniejszych wersjach systemu tego nie było, w rtm jest. Co dziwne wywala to w programach które działały pod wcześniejszymi wersjami.

Opcja podana nizej nie działa

Edytor zasad lokalnych grupy > konfiguracja komputera > szablony administracyjne > składniki systemu > zgodnosc aplikacji > Wyłącz asystenta zgodnosci

Jakieś pomysły ?

Usługi -> Program Compatibility Assistant Service wyłącz
HP dv6-2120ew, Windows 7 SP1

czarny zenon

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Na to też wpadłem. Niestety wyłączenie tej usługi niczego nie zmienia, monity nadal się pokazują.

czarny zenon

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Czy tylko ja borykam się z tym głupim monitem ? Stawiam browara jak ktos pomoże mi wyłączyć te głupie powiadomienia.

Theo

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Cytat: czarny zenon w 30 Lipiec 2009, 20:13:07
Czy tylko ja borykam się z tym głupim monitem ? Stawiam browara jak ktos pomoże mi wyłączyć te głupie powiadomienia.

U mnie to podziałało... Co prawda mam jeszcze wyłączoną usługę raportowania błędów ale raczej nei ma to za dużo wspólnego...
HP dv6-2120ew, Windows 7 SP1

michau

Ekspert
IP zapisane