Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Integracja wersji x86 i x64 na 1 płytę DVD - Poradnik
kowalmisiek:
Obraz plyty zrobiony :) Za jakas godzine moze zrobie test o ile na grilla nie wywieje mnie i jakies piwko ;D Jak bedzie dzialac to w nocy zaczne uploadowac to moze bedzie na jutro wieczor.
siekierski89:
--- Kod: ---X:\7Work\WIM\intlcfg.exe -genlangini -dist:X:\7Work\DVD -image:X:\7Work\WIM
--- Koniec kodu ---
Tylko wywal później pliki od ImageX, które wypakowałeś z folderu "X:\7Work\WIM" bo Ci je też zapakuje do środka pliku "install.wim. Powinny być folder wyżej "X:\7Work\" ;)
popuri11:
--- Cytat: siekierski89 w 01 Sierpień 2009, 18:05:34 ---
--- Kod: ---X:\7Work\WIM\intlcfg.exe -genlangini -dist:X:\7Work\DVD -image:X:\7Work\WIM
--- Koniec kodu ---
Tylko wywal później pliki od ImageX, które wypakowałeś z folderu "X:\7Work\WIM" bo Ci je też zapakuje do środka pliku "install.wim. Powinny być folder wyżej "X:\7Work\" ;)
--- Koniec cytatu ---
po tym poleceniu mam myślę że to już koniec ustawiania języka domyślnego ?
Shabovy:
--- Cytat: popuri11 w 01 Sierpień 2009, 18:09:46 ---
--- Cytat: siekierski89 w 01 Sierpień 2009, 18:05:34 ---
--- Koniec kodu ---
--- Koniec cytatu ---
po tym poleceniu mam myślę że to już koniec ustawiania języka domyślnego ?
--- Koniec cytatu ---
Tak.
kowalmisiek:
A ja mam problem. Zrobilem ta plytke ale nie wiem czemu powtarzaja mi sie po 2 razy chyba wszystkie wersje X86. Nie wiem dlaczego. Jak to mozna usunac?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej