Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Asystent zgodności programów

(1/2) > >>

czarny zenon:
Jak wyłączyć to dziadostwo ? We wszystkich wcześniejszych wersjach systemu tego nie było, w rtm jest. Co dziwne wywala to w programach które działały pod wcześniejszymi wersjami.

Opcja podana nizej nie działa

Edytor zasad lokalnych grupy > konfiguracja komputera > szablony administracyjne > składniki systemu > zgodnosc aplikacji > Wyłącz asystenta zgodnosci

Jakieś pomysły ?

Theo:

--- Cytat: czarny zenon w 30 Lipiec 2009, 10:52:17 ---Jak wyłączyć to dziadostwo ? We wszystkich wcześniejszych wersjach systemu tego nie było, w rtm jest. Co dziwne wywala to w programach które działały pod wcześniejszymi wersjami.

Opcja podana nizej nie działa

Edytor zasad lokalnych grupy > konfiguracja komputera > szablony administracyjne > składniki systemu > zgodnosc aplikacji > Wyłącz asystenta zgodnosci

Jakieś pomysły ?

--- Koniec cytatu ---

Usługi -> Program Compatibility Assistant Service wyłącz

czarny zenon:
Na to też wpadłem. Niestety wyłączenie tej usługi niczego nie zmienia, monity nadal się pokazują.

czarny zenon:
Czy tylko ja borykam się z tym głupim monitem ? Stawiam browara jak ktos pomoże mi wyłączyć te głupie powiadomienia.

Theo:

--- Cytat: czarny zenon w 30 Lipiec 2009, 19:13:07 ---Czy tylko ja borykam się z tym głupim monitem ? Stawiam browara jak ktos pomoże mi wyłączyć te głupie powiadomienia.

--- Koniec cytatu ---

U mnie to podziałało... Co prawda mam jeszcze wyłączoną usługę raportowania błędów ale raczej nei ma to za dużo wspólnego...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej