1001111

Zaawansowany użytkownik
IP zapisane
Na forum Toma pod numerkiem 30 nowa wersja popularnego WoWa. :D Pod 26 jest znowuż eksperymentalny aktywator, o którym wspominałem.

maciej77

Gość
IP zapisane
U mnie na netbooku 7Loader 1.2 za pierwszym razem nie zadziałał, po restarcie przywitał mnie komunikat o nielegalności, włączyłem instalację jeszcze raz i zainstalował. Możliwe że po przeróbce ukrytej partycji coś mu nie pasuje, za drugim razem już nic nie przerabia i działa

1001111

Zaawansowany użytkownik
IP zapisane
Bo teraz są nowsze loadery. Najnowszy od Orbita i Hazara to 1.4. Od Hazara najnowszy to beta aktywatora. Najnowszy WoW to 7.0.1b

Jacks

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
U mnie po zastosowaniu tego WOW na drugim komputerze nie uruchamia się system tylko jakiś Grub4DOS i jest tylko wiersz poleceń...Co robić ? Naprawa systemu z płyty nie pomaga !

Tom

Ekspert
;)
Miejsce pobytu: Warszawa
IP zapisane
Co do numerków, zaraz je przemianuję. Jestem na wyjeździe, więc nie kontroluje tak dobrze wszystkiego z telefonu ;)
MSI Wind U100  |  W7 RTM Home Premium

king2009

*
Nowy użytkownik
IP zapisane

Treize

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Witam czy jest jakiś sposób na aktywacje z tą ukrytą partycją reserved, próbowałem i żadne loadery anie inne nie działają jk by ktoś mógł to proszę o opis na PW.

124daniel

**
Użytkownik
IP zapisane

Treize

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Cytatusun partycje i aktywuj
To się system nie uruchamia

124daniel

**
Użytkownik
IP zapisane

Treize

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Jak nadam literę to wtedy dysk jest pusty tzn. nie wyświetla się żaden folder. ( Tak włączone pokazywanie ukrytych folderów)

michalus

Ekspert
IP zapisane
Partycji system reserved nie zalecam usuwac poniewaz uniemozliwi to bootowanie systemu.Ja instalowalem Windows 7 na 2 kompach i aktywowalem zwyczajnie loaderami.Na zadnym z kompow nie mialem utworzonej przez system ukrytej partycji a mimo to bez problemu udala sie aktywacja.Jakiego loadera uzywasz?Czy aby napewno wykonales wszystkie czynnosci prawidlowo?.Mozna tak zainstalowac system by uniknac tworzenia tej partycji

Treize

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Używałem 7loadera i toolkita od orbtita, gdy chcę zainstalować system jako główny nie da się ominąć tej partycji, te loadery są typu kliknij i reszta automat więc nie ma co opisywać mojego postępowania.

michalus

Ekspert
IP zapisane
No tak skoro ma byc Windows 7 jako glowny system i masz jeszcze na kompie 2-gi to partycja system reserved jest nieunikniona.Sprobuj jeszcze najnowszym Orbit i Hazar to 1.4 ostatecznoscia bedzie WOW.Swoja droga jesli chcesz miec kilka systemow na kompie to moga byc problemy z aktywacja Windows 7.2-im systemem jest Vista czy XP?