Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

ciekawy sposób na zablokowanie aktywacji W7 RTM :]

<< < (145/146) > >>

Madzia:
Rozwiazanie jest proste. Trzeba uzyc mozgu i aktywowac tylko kluczem. Link do kluczy retail i oem w moim podpisie.

Prawdopodobnie aktywacja online nie przejdzie, wiec wybierasz aktywacje przez telefon i nie pisz ze cos nie dziala, bo dziala :D

sebian:
CO do aktywacji to napisze coś co mnie dziś spotkało :)
Mianowicie (może wiecie, może nie) jest już zaktualizowany Windows Virtual PC i nie wymaga procków z wirtualizacją.
Pomyślałem co mi szkodzi sprawdzę, co sie okazało ze przed pobranie tego całego 3 częściowego pakietu trzeba zrobić weryfikację orginalności co uczyniłem.
Z serwera MS zassała się najnowsza aktualka jeśli chodzi o katywacje czy jak to tam się zwie, no i okazało się iż czeka mnie reinstalka OS-a :D Nie przeszedłem testu na "dresiarza" oznajmił mi system. Po reinstalce uzyłem loadera by Daz dokladnie  v1.7.7r i aktywowałem kluczem od DELLA bo jest tam możność wyboru :) I teraz po aktualce tej samej ze strony MS jestem wkoncu rasowym "dresem" :P także ten loaderek dział bardzo sprawnie na Ultimate x64 :)
Pozdro "dresiki" :)

massiwo:
witam

odswieze sobie temacik, dodam, ze udalo mi sie znalezc forum przez google ;)

otoz dwie instalki win 7 ultimate 64bit, jedna wkompliwoanego aktywatorka miala, przy drugiej juz recznie zassalem z netu

Windows 7Loader by Orbit30 And Hazar 32,64Bit v1.5 - niestety, caly czas jak odpalam kompa to bialy ekran z czerwonym napisem error oraz Can not open file c:RECOVERY.DAT

na laptope asusa jest partycja recovery, wczesniej na nim byla vista

jak aktywowac system win ultimate 64bit? obecnie osadzilem czysta... i 30 dni do konca :D

edit

recepta

skasowanie partycji recovery ;) skorzystalem tez z tego aktywatora [strona nie jest już dostępna] HASŁO: [zostało usunięte]

win 7 prof dziala i jest aktywowany

lordzik24:
Windows 7 Loader eXtreme Edition 3.502 Fixed

tego polecam. nigdy sie nie zawiodłem na automatycznej. a ręczna też ma dużo funkcji ;)

szczypmen:
Na jakiej zasadzie dzialaja te loadery? Jestem pewien caly myk polega na brudnej robocie wew. rejestru i pewnie dodaniu/zmianie kilku .dll-ek. Wie ktos jak to dokladnie dziala?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej