Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
ciekawy sposób na zablokowanie aktywacji W7 RTM :]
sCooBy^:
--- Cytat: king2009 w 17 Sierpień 2009, 12:10:10 ---A$IOR mam pytanie odnośnie aktywacji kluczami.Mozesz podać parę szczegułów tej aktywacji.I na jak długo można zaaktywować tym sposobem???
--- Koniec cytatu ---
Do pierwszej weryfikacji autentyczności ;) To są technetowskie klucze z wycieku i raczej MS je zablokuje (o ile jeszcze tego nie zrobił) ;)
michalus:
--- Cytat: sCooBy^ w 17 Sierpień 2009, 12:13:58 ---
--- Cytat: king2009 w 17 Sierpień 2009, 12:10:10 ---A$IOR mam pytanie odnośnie aktywacji kluczami.Mozesz podać parę szczegułów tej aktywacji.I na jak długo można zaaktywować tym sposobem???
--- Koniec cytatu ---
Do pierwszej weryfikacji autentyczności ;) To są technetowskie klucze z wycieku i raczej MS je zablokuje (o ile jeszcze tego nie zrobił) ;)
--- Koniec cytatu ---
Ale zaryzykowac mozna i zadzwonic ;D ;)
michalus:
Aha @sCooBy jak praca nad nowa wersja Sunrise Seven ;)
dawidengler:
--- Koniec cytatu ---
jak wykonanac aktywacje
1.skontaktowanie się z biurem Microsoftu w Polsce tel bezpłatny 0-801-308-801 lub płatny 0-22 594-19-99
2.podaniu z klawiatury numerycznej identyfikatora instalacji
3.po zweryfikowaniu identyfikatora instalacji następuje wygenerowanie identyfikatora potwierdzenia
4.system jest aktywowany ;D ;D
king2009:
Idetyfikator instalacji to klucz jezeli sie nie mylę???
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej