Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
ciekawy sposób na zablokowanie aktywacji W7 RTM :]
124daniel:
to sprobuj jej nadac litere,moze wtedy
Treize:
Jak nadam literę to wtedy dysk jest pusty tzn. nie wyświetla się żaden folder. ( Tak włączone pokazywanie ukrytych folderów)
michalus:
Partycji system reserved nie zalecam usuwac poniewaz uniemozliwi to bootowanie systemu.Ja instalowalem Windows 7 na 2 kompach i aktywowalem zwyczajnie loaderami.Na zadnym z kompow nie mialem utworzonej przez system ukrytej partycji a mimo to bez problemu udala sie aktywacja.Jakiego loadera uzywasz?Czy aby napewno wykonales wszystkie czynnosci prawidlowo?.Mozna tak zainstalowac system by uniknac tworzenia tej partycji
Treize:
Używałem 7loadera i toolkita od orbtita, gdy chcę zainstalować system jako główny nie da się ominąć tej partycji, te loadery są typu kliknij i reszta automat więc nie ma co opisywać mojego postępowania.
michalus:
No tak skoro ma byc Windows 7 jako glowny system i masz jeszcze na kompie 2-gi to partycja system reserved jest nieunikniona.Sprobuj jeszcze najnowszym Orbit i Hazar to 1.4 ostatecznoscia bedzie WOW.Swoja droga jesli chcesz miec kilka systemow na kompie to moga byc problemy z aktywacja Windows 7.2-im systemem jest Vista czy XP?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej