Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
ciekawy sposób na zablokowanie aktywacji W7 RTM :]
lysyn:
Ma jedna wade. Nie ma opcji odinstalowawania poprzednich crackow. Wersja 1.2 miala ta opcje i dzialala ok.
Outlander:
Czy to są wszystko oemowe certy tych firm, czy cert jest tylko od lenovo a obrazek można sobie wybrać ?
wojtaszek:
--- Cytat: Outlander w 11 Sierpnia 2009, 16:02:58 ---Czy to są wszystko oemowe certy tych firm, czy cert jest tylko od lenovo a obrazek można sobie wybrać ?
--- Koniec cytatu ---
a czy w ogole ten obrazek gdzies widac w systemie? bo ja nie moge go znalezc...ja wybralem asusa bo taka mam plyte glowna.
michalus:
--- Cytat: wojtaszek w 11 Sierpnia 2009, 16:13:57 ---
--- Cytat: Outlander w 11 Sierpnia 2009, 16:02:58 ---Czy to są wszystko oemowe certy tych firm, czy cert jest tylko od lenovo a obrazek można sobie wybrać ?
--- Koniec cytatu ---
a czy w ogole ten obrazek gdzies widac w systemie? bo ja nie moge go znalezc...ja wybralem asusa bo taka mam plyte glowna.
--- Koniec cytatu ---
Tak powinien byc widoczny we wlasciwosciach systemu
wojtaszek:
--- Cytat: michalus w 11 Sierpnia 2009, 16:16:10 ---
--- Cytat: wojtaszek w 11 Sierpnia 2009, 16:13:57 ---
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
Tak powinien byc widoczny we wlasciwosciach systemu
--- Koniec cytatu ---
tez mi sie tak wydaje ale go nie mam...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej