Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

ciekawy sposób na zablokowanie aktywacji W7 RTM :]

<< < (111/146) > >>

Sotom:
Dobrze sie czujesz?

QkiZ:
u mnie ten cały timer nuke nie działa. ale poczytałem co on robi i sam zrobiłem to ręcznie. Nie mogłem zmienić nazw plików odpowiedzialnych za uruchomienie usługi software protection i jeszcze jednej. Win7 nie pozwalał na zmianę nazwy plików, ale Ubuntu sobie z tym poradził.

haqins:
sorry ale ja ten cały "time nuken" używam od wersji chyba 706*
i wiem że działa dobrze a w dodatku nigdy nie sciągałem
innej wersji tylko taką która była od tego Buildu
nawet jak tworzyłem swój iso to zintegrowałem time nuken wiedz wiem najlepiej ;)

Sotom:

--- Cytat: QkiZ w 07 Sierpnia 2009, 13:08:34 ---u mnie ten cały timer nuke nie działa. ale poczytałem co on robi i sam zrobiłem to ręcznie. Nie mogłem zmienić nazw plików odpowiedzialnych za uruchomienie usługi software protection i jeszcze jednej. Win7 nie pozwalał na zmianę nazwy plików, ale Ubuntu sobie z tym poradził.

--- Koniec cytatu ---

Jak zes pewnie nie przejał na wlasnosc plików to co sie dziwisz...

QkiZ:

--- Cytat: Sotom w 07 Sierpnia 2009, 18:09:50 ---
--- Cytat: QkiZ w 07 Sierpnia 2009, 13:08:34 ---u mnie ten cały timer nuke nie działa. ale poczytałem co on robi i sam zrobiłem to ręcznie. Nie mogłem zmienić nazw plików odpowiedzialnych za uruchomienie usługi software protection i jeszcze jednej. Win7 nie pozwalał na zmianę nazwy plików, ale Ubuntu sobie z tym poradził.

--- Koniec cytatu ---
Jak zes pewnie nie przejał na wlasnosc plików to co sie dziwisz...

--- Koniec cytatu ---
Pewnie nie mogłem ich ponieważ były w użyciu... :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej