Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

ciekawy sposób na zablokowanie aktywacji W7 RTM :]

<< < (89/146) > >>

pr0ton:
Dobra ale jak wyjdzie jakiś nowy numer seryjny OEM to jak mam go podać systemowi?

michalus:
Jak wyjdzie nowy klucz OEM to wydzie tez nowy aktywator bo musi byc tez pasujacy do tego klucza certyfikat.Napewno chinole sie tym zajmą ;D.A jak usuniesz SLIC i loader to mozesz sobie aktywowac system legalnym kluczem od MS albo 120 dni (3 razy rearm)wiec nie oplaci usuwac sie loadera poki co bo innego nie ma a inne klucze OEM nie wyciekly wiec nic nikt innego narazie nie stworzy :)

Madzia:

--- Cytat: SeBoLeX w 02 Sierpnia 2009, 13:41:07 ---
--- Cytat: pr0ton w 02 Sierpnia 2009, 13:13:55 ---
--- Cytat: michalus w 02 Sierpnia 2009, 13:03:52 ---Skorzystac z nowszej wersji od ORBIT30 i HAZARDA i kliknac uninstal 7 loader ;)

--- Koniec cytatu ---

Ok, sprawdzałeś? Ktoś sprawdzał?  :D
W końcu wersja 1.2 loadera to jakaś podróbka czy nie? Ściągać 1.1?

--- Koniec cytatu ---

Przed chwilą instalowałem na czysto Ultimate PL x64 i użyłem tej wersji 1.2 - system aktywowany bez problemu, nic się nie wysypało.

--- Koniec cytatu ---
To co mam klikac po kolei?

mar[pl]:

--- Cytat: michalus w 02 Sierpnia 2009, 12:56:49 ---Tak to jest UAC.Aktywator wypakowujesz na pulpit i uruchamiasz w trybie administratora.Kliknij activation report i zobacz czy na jakims dysku bedzie wykryty loader.Jesli nie dziala to kliknij najpierw slic present in bios potem jeszcze raz instal loader i zrestartuj komputer.Jesli masz Everesta mozesz latwo sprawdzic czy masz SLIC-PLYTA GLOWNA acpi slic

--- Koniec cytatu ---

ps.po odpaleniu Loadera 1.2
uzyskalem  info z log

system  oczywiscie dziala na VirtualBox tak jak wczesniej mowilem :(

michalus:

--- Cytat: Madzia w 02 Sierpnia 2009, 14:20:26 ---To co mam klikac po kolei?

--- Koniec cytatu ---
7Loader By Orbit30 & Hazar v1.2------->uruchom jako administraror------>Instal 7 loader---->reset komputera.Wczesniej wylacz UAC

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej