Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

ciekawy sposób na zablokowanie aktywacji W7 RTM :]

<< < (84/146) > >>

Sotom:

--- Cytat: GENERiC w 01 Sierpnia 2009, 23:23:18 ---Teraz takie fake'i będą. Nic na to nie poradzisz.

--- Koniec cytatu ---

Ale ja o tym wiem i nie instaluje gówien typu niesprawdzone loadery czy łatki :)
A Ci ktorzy to robia moga miec pretensje tylko do siebie bo GOOGLE NIE GRYZIE :)

Eleonor:
czytam i czytam ... to w końcu coś nie tak jest z ta wersja :  7Loader By Orbit30 & Hazar v1.2 ?

jedni pisza ze jest ok - czysta a inni wypisuja jakies zastrzeżenia ..  ale dziwne jest to ze ta wersja u mnie zadziałała na laptopie Dell M1530 natomiast poprzednia  7Loader By Orbit30 & Hazar v1.1 nie działała ( na stacjonarnym wer 1.1 zadziałała .. tak samo wer 1.2 to jest dziwne )

1001111:
Ja siedzę na Wowie i nie narzekam. Wręcz się cieszę, że sam kontrolowałem przebieg eee..."aktywacji".\
Version 1.2 nie jest od Orbita i Hazara, więc mogą się trafić robaczki.

mar[pl]:
w ktorym z watkow wyczytalem ze ktos instalowal Win7 na  virtualBox i mam pytanie czy udalo sie komus  aktywowac winde ??? jezli tak to poprosze o szczegoly na pm ,zeby zbednie nie zasmiecaj  tematu  ;)

ps. odpalam 7Loader_Release_4 i okazuje sie ze wypisuje ze OK ale po restarcie 29dni :( na Adminie

komarEX:
MS zablokował klucze Lenovo. Trzeba czekać, aż wyciekną nowe.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej