Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

ciekawy sposób na zablokowanie aktywacji W7 RTM :]

<< < (58/146) > >>

Sotom:

--- Cytat: sebir86 w 29 Lipca 2009, 22:50:38 ---Ten aktywator Orbit to jakas kpina daje na activate a tam zdjecie jakiejs dupy chyba z transformersow :p

--- Koniec cytatu ---

Czyli nadal robi w ch*** ludzi xD
Sorry ale ja tego nie sprawdzam. Czytam tylko komenty na innych stronach.

Dziwne....u mnie nie ma zadnego zdj i dziala normalnie. Tzn nie wiem czy aktywuje ale działa jako progs.
Sprobuj HAZARa.

sebir86:
A wlasnie jak wczesniej przy ktoryms aktywatorze majstrowalo sie przy tej "ukrytej" partycji to jak teraz zrobie sys na nowo wszystko bedzie wporzadalu ? Bo nie mam zamiaru usuwac wszystkich partycji zeby ona zrobila sie na nowo.

Sotom:

--- Cytat: sebir86 w 29 Lipca 2009, 22:55:38 ---A wlasnie jak wczesniej przy ktoryms aktywatorze majstrowalo sie przy tej "ukrytej" partycji to jak teraz zrobie sys na nowo wszystko bedzie wporzadalu ? Bo nie mam zamiaru usuwac wszystkich partycji zeby ona zrobila sie na nowo.

--- Koniec cytatu ---

Ja nie mam zadnej ukrytej partycji. Lepiej gdy jej nie ma wg mnie ;p
I nie musisz usuwac kazdej. Formatuj tylko ta co masz sys.

adr43:
mi niby aktywatory dzialaja ale po restarcie znowu mam ze pozostalo 28 dnI:( windows 7 od ZUKONA x86:( nie wiem co jest zle

sebir86:
Sotom chodzi mi o ta partycje ze jak masz np nowy dysk i dzielisz go to przy robieniu pierwszej robi sie taka co ma 100mb.To niby jest jakas rezerwa systemu

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej