Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

ciekawy sposób na zablokowanie aktywacji W7 RTM :]

<< < (53/146) > >>

kalvin:

--- Cytat: buber82 w 29 Lipca 2009, 20:09:20 ---Na desktopie mam Gigabyte G31-M2 z biosem F10D

--- Koniec cytatu ---

Mam tą samą płytę i bios i poszło bez problemu na czystym systemie :)

tomaloo:

--- Cytat: okifax w 29 Lipca 2009, 18:58:18 ---Jakby się komuś nie udawało "chinolem", przeglądając forum mydigitlife, znalazłem post, w którym była informacja o tym, by Ci, którym nie zadziała, sprawdzili, czy nie mają "tej ukrytej systemowej partycji". Jeśłi tak, to nadać jej literę i spróbować jeszcze raz... U mnie nie szło, nie szło i... po nadaniu litery, wszystko zadziałało.

--- Koniec cytatu ---

W trakcie instalacji chińczyka wyskoczył jakiś bład gdzie chyba chodziło o dysk. Wersja Windowsa pozostała 30 dniowa.. Już nie pamiętam dokładnie jak wyglądał ten błąd. W moim MSI WIND u100 mam małą ukrytą partycję z systemem. Jak się do niej dostać, żeby nadać jej literę? Przez mój komputer jej nie widzę.

Tom:
tomaloo, w wyszukiwarce w Start wpisz diskmgmt.msc i wciśnij Enter. Też mam U100 i nie miałem problemów ;)

Jaszczur:

--- Cytat: popuri11 w 29 Lipca 2009, 19:52:08 ---u mnie co każde ponowne uruchomienie systemu podczas startu pokazuje się napis na czarnym tle starting cmain przez 30 sek czy u was też tak jest ? bo trochę mnie to denerwuje bo wydłuża mi start systemu .

--- Koniec cytatu ---
Mi po instalacji WOWa tez to wyskakiwało ale tak na 5-10 sek. tylko że i tak potem Windows łapał freeza, a teraz mam chinola i napisu nie ma a system aktywowany :)

sebir86:
Dajcie link do tego chinola bo ten aktywator z blogu nie dziala :/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej