Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 RTM Build 7600 local and language packs
KilKr:
--- Cytat: Rengor w 26 Lipiec 2009, 14:17:57 ---Nie no, całość zrobiłem dokładnie według opisu nawet z tymi brakującymi linijkami. Sprawdzałem sumy kontrolne i były oczywiście inne a co do tworzenia iso to używałem programu podanego w tutorialu, przeżyje bez wersji instalacyjnej pl ale czy jak zgram Pl Lipa przez dodaj języki to będzie wszystko OK?
--- Koniec cytatu ---
Jeśli zainstalujesz LIP-a poprzez "zainstaluj/odinstaluj języki..." to wszystko będzie OK. Tyle że zrobisz to tylko w wersji Ultimate.
Slygado:
U mnie również ten sam błąd - Oczywiście X zastąpiony literą dysku, ale pojawia się ten sam błąd :!:
machos89:
Jakieś propozycje na ten problem?? robiłem to pod Vistą i Xp i to samo jest ciągle.
KilKr:
--- Cytat: machos89 w 26 Lipiec 2009, 14:36:51 ---Jakieś propozycje na ten problem?? robiłem to pod Vistą i Xp i to samo jest ciągle.
--- Koniec cytatu ---
Obawiam się że trzeba to robić pod Windows 7 w dodatku najlepiej przełączonym na język angielski.
Slygado:
--- Cytat: KilKr w 26 Lipiec 2009, 15:17:22 ---Obawiam się że trzeba to robić pod Windows 7 w dodatku najlepiej przełączonym na język angielski.
--- Koniec cytatu ---
Taka opcja też nie jest rozwiązaniem - sprawdzone.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej