Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 RTM Build 7600 local and language packs

<< < (9/23) > >>

KilKr:

--- Cytat: machos89 w 26 Lipiec 2009, 13:46:54 ---Czyli nie ma na to żadnego obejścia aby w Home Premium wrzucic paczke polonizującą??

--- Koniec cytatu ---
Jest. Można ją zintegrować z płytą instalacyjną  ;)

machos89:
Chcialem to zrobic korzystajac z poradnika dost na forum, ale przy montowaniu pliku install wim i wydaniu polecenia aby rozpakował plik pisze, ze nie mozna odnalezc okreslonego pliku...

SeBoLeX:

--- Cytat: machos89 w 26 Lipiec 2009, 14:06:52 ---Chcialem to zrobic korzystajac z poradnika dost na forum, ale przy montowaniu pliku install wim i wydaniu polecenia aby rozpakował plik pisze, ze nie mozna odnalezc okreslonego pliku...

--- Koniec cytatu ---
Widocznie nie zrobiłeś wszystkiego wg instrukcji. Rób wszystko dokładnie, krok po kroku jak w opisie.

KilKr:

--- Cytat: SeBoLeX w 26 Lipiec 2009, 14:11:00 ---
--- Cytat: machos89 w 26 Lipiec 2009, 14:06:52 ---Chcialem to zrobic korzystajac z poradnika dost na forum, ale przy montowaniu pliku install wim i wydaniu polecenia aby rozpakował plik pisze, ze nie mozna odnalezc okreslonego pliku...

--- Koniec cytatu ---
Widocznie nie zrobiłeś wszystkiego wg instrukcji. Rób wszystko dokładnie, krok po kroku jak w opisie.

--- Koniec cytatu ---
Tylko nie zapominaj zmieniać ścieżek do plików jeśli masz inną strukturę katalogów i sprawdzaj nazwy plików. Już miałem znajomego, który robił wszystko według instrukcji. To znaczy jak było: DISM.exe /Image:X:\7Work\WIM /Add-Package /PackagePath:X:\7Work\LP\lp.cab to wklejał dokładnie to samo. Tyle że całość miał na dysku "C" a nie "X" ;D

Rengor:
Nie no, całość zrobiłem dokładnie według opisu nawet z tymi brakującymi linijkami. Sprawdzałem sumy kontrolne i były oczywiście inne a co do tworzenia iso to używałem programu podanego w tutorialu, przeżyje bez wersji instalacyjnej pl ale czy jak zgram Pl Lipa przez dodaj języki to będzie wszystko OK?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej