Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Aktualizacja do Windows 7 w Polsce będzie niemożliwa

<< < (3/6) > >>

Egon:

--- Cytat: Rayearth w 22 Lipiec 2009, 18:39:13 ---komputer nie jest dla osob nieradzacych sobie z instalacja gg...
--- Koniec cytatu ---

No widzisz nie masz szans zostać drugim Billem nawet jeśli by Windowsa jeszcze nie było...

--- Cytat: Rayearth w 22 Lipiec 2009, 18:39:13 ---nie trzeba wiedziec tez co to ftp. wystarczy zaopatrzyc sie wczesniej w instalator FF czy Opery albo po prostu SKORZYSTAC Z WINDOWS UPDATE i zainstalowac IE

--- Koniec cytatu ---

NIE CHCE MI SIĘ! I MAM DO TEGO PRAWO  ;D

Rayearth:

--- Cytat: Egon w 22 Lipiec 2009, 18:42:35 ---NIE CHCE MI SIĘ! I MAM DO TEGO PRAWO  ;D

--- Koniec cytatu ---
komputer nie jest dla osob ktorym sie nie chce...

poza tym dla ciebie system bez przegladarki to posmiewisko a ja ci mowie ze mozna ja doinstalowac tyle ze ci sie nie chce... o czym my w ogole rozmawiamy?

Egon:

--- Cytat: Rayearth w 22 Lipiec 2009, 18:44:08 ---
--- Cytat: Egon w 22 Lipiec 2009, 18:42:35 ---NIE CHCE MI SIĘ! I MAM DO TEGO PRAWO  ;D

--- Koniec cytatu ---
komputer nie jest dla osob ktorym sie nie chce...
--- Koniec cytatu ---

Komputer jest dla każdego!

--- Cytat: Rayearth w 22 Lipiec 2009, 18:44:08 ---poza tym dla ciebie system bez przegladarki to posmiewisko a ja ci mowie ze mozna ja doinstalowac tyle ze ci sie nie chce...
--- Koniec cytatu ---

Tak, bo pośmiewiskiem jest potencjalne pozbawienie dostępu do internetu pół miliarda ludzi  ;D nie wiem ilu dokładnie jest europejczyków.

--- Cytat: Rayearth w 22 Lipiec 2009, 18:44:08 ---o czym my w ogole rozmawiamy?

--- Koniec cytatu ---
Nie wiem  ;D

Rayearth:

--- Cytat: Egon w 22 Lipiec 2009, 18:42:35 ---Komputer jest dla każdego!
--- Koniec cytatu ---
...ktoremu sie chce!

--- Cytat: Egon w 22 Lipiec 2009, 18:42:35 ---Tak, bo pośmiewiskiem jest potencjalne pozbawienie dostępu do internetu pół miliarda ludzi  ;D nie wiem ilu dokładnie jest europejczyków.
--- Koniec cytatu ---
ty nadal nie rozumiesz ze IE mozna doinstalowac z poziomu Windows Update i ze kazdy jeden osobnik moze to zrobic?

--- Cytat: Rayearth w 22 Lipiec 2009, 18:44:08 ---o czym my w ogole rozmawiamy?

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Egon w 22 Lipiec 2009, 18:42:35 ---Nie wiem  ;D

--- Koniec cytatu ---

nie wiesz bo wypisujesz takie glupoty ze nawet nie orientujesz co one oznaczaja...

Egon:

--- Cytat: Rayearth w 22 Lipiec 2009, 18:54:17 ---
nie wiesz bo wypisujesz takie glupoty ze nawet nie orientujesz co one oznaczaja...

--- Koniec cytatu ---

Czyli twierdzisz, że do teraz przeglądarka w systemie to głupota była? No popatrz a w ubuntu jest przeglądarka nawet nie jedna [ironia]no ale ubuntu głupie jest...[/ironia]

Hehehe przyznam, że masz ciekawe podejście do sprawy, pewnie posiadanie notatnika czy painta to też głupota bo przecież można doinstalować gimpa itd.

Kto tu głupoty wypisuje?

A może chodzi Ci o popularyzację FF czy Opery, która to zaczęła?

Dziwny jesteś. Popisał bym se jeszcze ale spadam poszwendać się  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej