Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

WINDOWS 7 IS SIGN-OFF GOLD RTM !!!

<< < (18/34) > >>

wojtaszek:
a mi wystarczy Ultimate :D to wrzucaj najszybciej jak sie da ;D

KilKr:

--- Cytat: SeBoLeX w 19 Lipiec 2009, 22:56:10 ---Ja spolszczyłem tylko Ultimate, bo tylko tą edycje zawsze instaluje, a do spolszczania wszystkich edycji, to już trzeba mieć duuużo cierpliwosci, ja jej nie mam :P Chociaż... jakby się uprzeć ;-)

--- Koniec cytatu ---
Duuuużo cierpliwości i jakieś inne ciekawe zajęcia w momentach zapisywania zmian :)

--- Cytat: serenity15 w 19 Lipiec 2009, 22:57:20 ---ja bym wolał wszystkie edycje :P

--- Koniec cytatu ---
No to trzeba się wykazać chęciami i sobie zrobić jakby się chciało ;)

serenity15:

--- Cytat: KilKr w 19 Lipiec 2009, 23:02:04 ---
--- Cytat: SeBoLeX w 19 Lipiec 2009, 22:56:10 ---Ja spolszczyłem tylko Ultimate, bo tylko tą edycje zawsze instaluje, a do spolszczania wszystkich edycji, to już trzeba mieć duuużo cierpliwosci, ja jej nie mam :P Chociaż... jakby się uprzeć ;-)

--- Koniec cytatu ---
Duuuużo cierpliwości i jakieś inne ciekawe zajęcia w momentach zapisywania zmian :)

--- Cytat: serenity15 w 19 Lipiec 2009, 22:57:20 ---ja bym wolał wszystkie edycje :P

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---
albo jak robic to całosc a nie kawałek :P

KilKr:

--- Cytat: serenity15 w 19 Lipiec 2009, 23:16:33 ---
--- Cytat: KilKr w 19 Lipiec 2009, 23:02:04 ---

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---
albo jak robic to całosc a nie kawałek :P

--- Koniec cytatu ---
Przecież Ty również możesz zrobić całość :P Zobaczymy jak będzie u mnie wyglądała sprawa z czasem w tygodniu. Jeśli nikt się na to nie porwie to może zrobię też x64.

WSZtm:
Pozwoliłem sobie przerzucić wersję KilKr'a.
Rozpakowałem z 7z i spakowałem rarem.
Dostępny na blogu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej