Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
WINDOWS 7 IS SIGN-OFF GOLD RTM !!!
Bart:
--- Cytat: SeBoLeX w 19 Lipiec 2009, 22:39:49 ---Wersja Ultimate x64 ze zintegrowanym, przerobionym lipem od 7264 gotowa :) Teraz tylko zainstaluje aby sprawdzić, czy wsio działa jak należy i wrzucę torta na bloga.
PS. Ehh, to już dzi¶ będzie 3 instalka i konfiguracja systemu ;D
--- Koniec cytatu ---
no to że¶ mnie uprzedził....moja chyba dzi¶ czwarta instalka ;)
Slygado:
--- Cytat: SeBoLeX w 19 Lipiec 2009, 22:39:49 ---Wersja Ultimate x64 ze zintegrowanym, przerobionym lipem od 7264 gotowa :) Teraz tylko zainstaluje aby sprawdzić, czy wsio działa jak należy i wrzucę torta na bloga.
--- Koniec cytatu ---
A czy jest opcja wyboru prof/ultimat..... przy instalacji ??? Może dałoby się to wprowadzić.
KilKr:
--- Cytat: Slygado w 19 Lipiec 2009, 22:50:06 ---
--- Koniec cytatu ---
A czy jest opcja wyboru prof/ultimat..... przy instalacji ??? Może dałoby się to wprowadzić.
--- Koniec cytatu ---
Wybór na pewno jest tylko pytanie czy kolega spolszczył wszystkie wersje czy tylko Ultimate :) Ja w x86 spolszczałem wszystkie i przez to tworzenie zmodyfikowanego install.wim trwało pół dnia ;)
SeBoLeX:
Ja spolszczyłem tylko Ultimate, bo tylko t± edycje zawsze instaluje, a do spolszczania wszystkich edycji, to już trzeba mieć duuużo cierpliwosci, ja jej nie mam :P Chociaż... jakby się uprzeć ;-)
serenity15:
ja bym wolał wszystkie edycje :P
Nawigacja
[#] Następna strona
IdĽ do wersji pełnej