Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

WINDOWS 7 IS SIGN-OFF GOLD RTM !!!

<< < (17/34) > >>

Bart:

--- Cytat: SeBoLeX w 19 Lipiec 2009, 22:39:49 ---Wersja Ultimate x64 ze zintegrowanym, przerobionym lipem od 7264 gotowa :) Teraz tylko zainstaluje aby sprawdzić, czy wsio działa jak należy i wrzucę torta na bloga.

PS. Ehh, to już dzi¶ będzie 3 instalka i konfiguracja systemu ;D

--- Koniec cytatu ---

no to że¶ mnie uprzedził....moja chyba dzi¶ czwarta instalka ;)

Slygado:

--- Cytat: SeBoLeX w 19 Lipiec 2009, 22:39:49 ---Wersja Ultimate x64 ze zintegrowanym, przerobionym lipem od 7264 gotowa :) Teraz tylko zainstaluje aby sprawdzić, czy wsio działa jak należy i wrzucę torta na bloga.

--- Koniec cytatu ---
A czy jest opcja wyboru prof/ultimat..... przy instalacji ??? Może dałoby się to wprowadzić.

KilKr:

--- Cytat: Slygado w 19 Lipiec 2009, 22:50:06 ---

--- Koniec cytatu ---
A czy jest opcja wyboru prof/ultimat..... przy instalacji ??? Może dałoby się to wprowadzić.

--- Koniec cytatu ---
Wybór na pewno jest tylko pytanie czy kolega spolszczył wszystkie wersje czy tylko Ultimate :) Ja w x86 spolszczałem wszystkie i przez to tworzenie zmodyfikowanego install.wim trwało pół dnia ;)

SeBoLeX:
Ja spolszczyłem tylko Ultimate, bo tylko t± edycje zawsze instaluje, a do spolszczania wszystkich edycji, to już trzeba mieć duuużo cierpliwosci, ja jej nie mam :P Chociaż... jakby się uprzeć ;-)

serenity15:
ja bym wolał wszystkie edycje :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomo¶ci

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

IdĽ do wersji pełnej