Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

WINDOWS 7 IS SIGN-OFF GOLD RTM !!!

<< < (14/34) > >>

wojtaszek:

--- Cytat: kowalmisiek w 19 Lipiec 2009, 17:30:00 ---
--- Cytat: wojtaszek w 19 Lipiec 2009, 17:24:13 ---
--- Cytat: Bart w 19 Lipiec 2009, 16:03:26 ---
--- Cytat: Tom w 19 Lipiec 2009, 16:00:42 ---24 lipca wyciekną oryginalne obrazy RTM.

--- Koniec cytatu ---

ok thx

--- Koniec cytatu ---
to chyba warto poczekac do tego czasu i wtedy zintegrowac lipa.co nie?

--- Koniec cytatu ---
No ja caly czas tak mowie ze jak bedzie oficjalne iso to wtedy zintegruje i wysle na jakis serwer spolszczona wersje. Dla mnie to nie ma sensu. Zintegruje z obrazem od wzoru dzis, a za 5 dni wyjdzie oficjalne iso i znowu przerabiac i wysylac. Po co niby? Przez 5 dni nikt nie umrze :)

--- Koniec cytatu ---
no wlasnie.troche rozsadku :) poza tym ludzie pisza ze ten buil 7600 przez wzora zrobiony jest mniej stabilny i wolniejszy od rc1 wiec chyba jednak warto poczekac do 24 na oryginalny od ms.moze jeszcze lipy wyjda do niego?

rbej:
A czym niby ma się różnic bulid MS od Wzora??.

Chyba sumą kontrolną i to wszystko.

Gustaw:

--- Cytat: wojtaszek w 19 Lipiec 2009, 17:32:27 ---
--- Cytat: kowalmisiek w 19 Lipiec 2009, 17:30:00 ---
--- Cytat: wojtaszek w 19 Lipiec 2009, 17:24:13 ---
--- Cytat: Bart w 19 Lipiec 2009, 16:03:26 ---
--- Cytat: Tom w 19 Lipiec 2009, 16:00:42 ---24 lipca wyciekną oryginalne obrazy RTM.

--- Koniec cytatu ---

ok thx

--- Koniec cytatu ---
to chyba warto poczekac do tego czasu i wtedy zintegrowac lipa.co nie?

--- Koniec cytatu ---
No ja caly czas tak mowie ze jak bedzie oficjalne iso to wtedy zintegruje i wysle na jakis serwer spolszczona wersje. Dla mnie to nie ma sensu. Zintegruje z obrazem od wzoru dzis, a za 5 dni wyjdzie oficjalne iso i znowu przerabiac i wysylac. Po co niby? Przez 5 dni nikt nie umrze :)

--- Koniec cytatu ---
no wlasnie.troche rozsadku :) poza tym ludzie pisza ze ten buil 7600 przez wzora zrobiony jest mniej stabilny i wolniejszy od rc1 wiec chyba jednak warto poczekac do 24 na oryginalny od ms.moze jeszcze lipy wyjda do niego?

--- Koniec cytatu ---

WZor.Net zrobil iso z oryginalnych plikow od M$, a wiec co za roznica czy M$ czy kto inny (znajacy sie dobrze na tym) zrobi ISO? chodzi o to zeby byly lipy.

KilKr:
Zintegrowane, przetestowane... :)

Teraz trzeba wrzucić... :)

Tom:
KillKr, gratulacje :) czekamy na upa!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej