Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

WINDOWS 7 IS SIGN-OFF GOLD RTM !!!

<< < (2/34) > >>

Gustaw:
teraz czekamy na oficjalnego torta z W7 :]
a swoja droga to jak wyglda sprawa z jezykami w final rtm? bedzie 5 narazie czy wiecej??

Egon:
Ciekawe czy będzie zmiana numerka czy tak to puszczą.
Takie pytanie bo mam zaległości ten 6.1.7600.16385.win7_rtm.090713-1255  wyciekł jako obraz iso czy tylko pliki instalacyjne albo iso z loaderem od wcześniejszej wersji?

kowalmisiek:
Dowiemy sie jak wyjdzie oficjalny RTM ktorego sumy kontrolne beda sie zgadzaly z tymi na wzor.info Ja np mam x64 ten najnowszy a loader mam z 7264. Lipy moze wyplyna a moze nie. Tego nikt nie wie. Chociaz milo by bylo gdyby jednak wyplynely :) To by sie zrobilo windows 7 RTM pl :) instalke

--- Cytat: Egon w 18 Lipiec 2009, 14:49:17 ---Ciekawe czy będzie zmiana numerka czy tak to puszczą.
Takie pytanie bo mam zaległości ten 6.1.7600.16385.win7_rtm.090713-1255  wyciekł jako obraz iso czy tylko pliki instalacyjne albo iso z loaderem od wcześniejszej wersji?

--- Koniec cytatu ---
Nie wiem jak to dokladnie jest z X86 bo on wyszedl jako iso ale czy jest oryginal loader czy z innej wersji to ciezko powiedziec. A X64 wyszedl jako pliki instalacyjne.

ARTi87:
kowalmisiek > a dał byś rade w razie co tego RTM zintegrować z spolszczeniem od scobiego ?

kowalmisiek:

--- Cytat: ARTi87 w 18 Lipiec 2009, 14:59:56 ---kowalmisiek > a dał byś rade w razie co tego RTM zintegrować z spolszczeniem od scobiego ?

--- Koniec cytatu ---
Mysle ze dam rade zintegrowac spolszczenie od scoobiego tylko musial bym pozyczyc dysk od kumpla ale to akurat jest 20 minut i mam. Ale poczekam jeszcze jakis czas niech wyjdzie oficjalny RTM X86 i X64 ktorych sumy kontrolne beda sie zgadzac. A moze i sie lipy tez pojawia. Kto wie. Lepiej bylo by gdyby wyszly lipy bo wtedy jest mazliwosc ze tak spolszczony RTM bedzie widziany przez MS jako RTM PL i bedzie pobieral aktualizacje polskie. A przynajmniej tak mi sie wydaje. Moze niech sie sCooBy^ wypowie jak by to wygladalo po zintegrowaniu jego spolszczenia :) Zastanawia mnie tez czy nie trzeba bedzie sciagnac wersji "Windows 7 E" bo taka wkoncu mamy miec w europie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej