Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
WINDOWS 7 IS SIGN-OFF GOLD RTM !!!
Tom:
rbej, jeżeli aktywujesz go crackami (nielegalne ;) ), to masz do marca. Później wyjdą prawdziwe aktywatory.
sCooBy^:
--- Cytat: kowalmisiek w 18 Lipiec 2009, 22:20:37 ---
--- Cytat: rbej w 18 Lipiec 2009, 22:17:42 ---Co z tego że jest RTM, skoro można go używać tylko do stycznia lub marca 2010 roku.
--- Koniec cytatu ---
Hehe chyba nie wiesz co mowisz. RTM mozesz uzywac 30 dni a potem koniec. Mozesz ostatecznie uzyc remote lub jak taki sie pokaze to aktywator ale to juz jest nielegalne
--- Koniec cytatu ---
Można jak sobie kupisz! Wszelkie kopie zassane są nielegalne!
pavaczek:
Aktywatory aktywatorami, cracki crackami, a legalny system i tak najlepszy... ;)
Nie wiecie może, czy wersja Ultimate wyjdzie w wersji OEM? z miłą chęcią bym kupił, a do października bym na oem nazbierał raczej
miron:
--- Cytat: Tom w 18 Lipiec 2009, 22:21:42 ---rbej, jeżeli aktywujesz go crackami (nielegalne ;) ), to masz do marca. Później wyjdą prawdziwe aktywatory.
--- Koniec cytatu ---
Wzor ma klucze aktywacyjne do wersji finalnej Windows7 ;D
--- Cytuj ---
кстати, все ФИНАЛЬНЫЕ ключи для разных типов лицензий уже есть у работников МС на руках ну и у нас тоже, думаю может и появление кмс серверов не загорами .....
--- Koniec cytatu ---
Bart:
--- Cytat: WSZtm w 19 Lipiec 2009, 04:45:20 ---Enterprise i ultimate na blogu obie wersje... :)
--- Koniec cytatu ---
Na blogu jest też wersja Ultimate x64, którą wstawił Sebolex (20:12) to to jest ta sama co Twoja?
Trochę się nie mogę połapać, ja mam tę wstawioną 17.07.09 (odsiebie) a tu teraz niby nowe ale te same numery o co chodzi? oświećcie mnie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej