Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
WINDOWS 7 IS SIGN-OFF GOLD RTM !!!
Gustaw:
--- Cytat: kowalmisiek w 18 Lipiec 2009, 21:00:37 ---To jak ktos zna ruski to by mogl sie zapytac czy to jest na 100% przerobka z VHD czy jednak prawdziwe iso na tym torrents.ru
--- Koniec cytatu ---
te torty z WZT sa plikami iso zrobionymi przez nich samych z oryginalnych plikow od MS
"iso has been made from original m$ files and folders set."
swwitch:
czy ktoś już potwierdził czy wersja Windows 7 7600 x86 16385 segobi for sevenforums.com z linku z 10 od góry wpisu z bloga jest sprawdzona?
jest spakowana w trzech plikach 2x po około 1gb i jeden około 300mb, tylko ze po wypakowaniu są odrazu pliki i katalogi instalacyjne, a nie plik iso.
popuri11:
--- Cytat: swwitch w 18 Lipiec 2009, 21:10:00 ---czy ktoś już potwierdził czy wersja Windows 7 7600 x86 16385 segobi for sevenforums.com z linku z 10 od góry wpisu z bloga jest sprawdzona?
jest spakowana w trzech plikach 2x po około 1gb i jeden około 300mb, tylko ze po wypakowaniu są odrazu pliki i katalogi instalacyjne, a nie plik iso.
--- Koniec cytatu ---
tak ja tą wersje mam zainstalowaną i jest sprawdzona :)
kowalmisiek:
--- Cytat: Gustaw w 18 Lipiec 2009, 21:08:08 ---
--- Cytat: kowalmisiek w 18 Lipiec 2009, 21:00:37 ---To jak ktos zna ruski to by mogl sie zapytac czy to jest na 100% przerobka z VHD czy jednak prawdziwe iso na tym torrents.ru
--- Koniec cytatu ---
te torty z WZT sa plikami iso zrobionymi przez nich samych z oryginalnych plikow od MS
"iso has been made from original m$ files and folders set."
--- Koniec cytatu ---
Ciekawe skad wzieli loader do tej wersji? Hmmm nie wiem czy sciagac czy trzekac na oryginala z msdn albo technetu az wyciekna. Od wzoru zawsze jest pewne ale to znowu przerobka jakas. Kurde!
Dabman:
Moje pytanie brzmi, czy przy instalacji bez modyfikacji zadnego pliku moge wybrac wersje systemu?
Czy z tych obrazow moge wybrac wersje bez ie i media player?
Jakies info do sposobu aktywacji systemu?
Czy bez Aero dzialaja witgety?
Jaki wygladma starter? ( classic windows czy win7 )
Ile zajmuje gola instalacja Starter a innych wersji?
Jakie sa ogarniczenia w Starter?( czy psiada ograniczenie 3 aplikacji, oraz jaka jest mozliwosc zmiany rozdzielczosci )
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej