Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

WINDOWS 7 IS SIGN-OFF GOLD RTM !!!

<< < (23/34) > >>

ARTi87:
KilKr > To jak wyjdzie oficjalnie RTM to też będziesz integrował Lipa do tych różnych wersji ?? Tak po za tym dzięki za robotę własnie zasysam i bedę instalował home premium na laptopie :)

KilKr:

--- Cytat: ARTi87 w 20 Lipiec 2009, 15:37:35 ---KilKr > To jak wyjdzie oficjalnie RTM to też będziesz integrował Lipa do tych różnych wersji ?? Tak po za tym dzięki za robotę własnie zasysam i bedę instalował home premium na laptopie :)

--- Koniec cytatu ---
Zobaczy się co będzie. Najlepiej jakby był oficjalny RTM i oficjalne LIP'y do tegoż RTM'a :)

kowalmisiek:

--- Cytat: KilKr w 20 Lipiec 2009, 17:20:25 ---
--- Cytat: ARTi87 w 20 Lipiec 2009, 15:37:35 ---KilKr > To jak wyjdzie oficjalnie RTM to też będziesz integrował Lipa do tych różnych wersji ?? Tak po za tym dzięki za robotę własnie zasysam i bedę instalował home premium na laptopie :)

--- Koniec cytatu ---
Zobaczy się co będzie. Najlepiej jakby był oficjalny RTM i oficjalne LIP'y do tegoż RTM'a :)

--- Koniec cytatu ---
Tez tak mysle ze bylo by najlepiej gdyby wyszly oficjalne lipy a nawet jak nie wyjda to ja upne RTM'a jak wyjdzie oficjalny ze spolszczeniem :)

BruTUs:
a ja ma mtakie pytanie, czy jak oryginal bede mial wkrotce:) to jak modyfa zapodam na instalke to czy tez bede mial do wyboru system i klucz bedzie do kazdego pasowal??? nigdy nie bawilem sie przedtem chociazby z vista... ktos ma pojecie na ten temat?
a koledzie gratulacje za spolszczenie wszystkich wersjii...

KilKr:

--- Cytat: brutus300 w 20 Lipiec 2009, 18:57:34 ---a ja ma mtakie pytanie, czy jak oryginal bede mial wkrotce:) to jak modyfa zapodam na instalke to czy tez bede mial do wyboru system i klucz bedzie do kazdego pasowal??? nigdy nie bawilem sie przedtem chociazby z vista... ktos ma pojecie na ten temat?
a koledzie gratulacje za spolszczenie wszystkich wersjii...

--- Koniec cytatu ---
Obawiam się że klucz będzie pasował do takiej wersji do jakiej będzie przeznaczony. To byłoby zbyt piękne gdyby klucz dla Home Premium umożliwiał posiadanie Ultimate. Tak mi się przynajmniej wydaje ;)
Dziękuje :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej