Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
WINDOWS 7 IS SIGN-OFF GOLD RTM !!!
WSZtm:
--- Cytat: Portal w 20 Lipiec 2009, 08:57:12 ---@KilKr
Na blogu umiesciles dwa polskie wydania Windowsa 7 - jakie to dokaldnie buildy ? ktory z nich to ostateczny RTM ze wzoru ?
--- Koniec cytatu ---
Wystarczy czytać uważnie a wiadomo , że to moja wstawka.
Ja to zassałem od KilKr'a i przepakowałem na swój sposób.
To ta sama wersja co upnięta przez KilKr'a , ale na moim koncie premium z moją metodą pakowania.
Również spakowane rary KilKr'a nie są uszkodzone i bez problemu można je rozpakować. Nie tak jak ktoś pisał że ma problem.
ronaldo21:
Witam wszystkich!
Mam pytanie do osób które zainstalowały wersję Win 7 od KilKr'a, czy działa Wam opcja "Zainstaluj lub odinstaluj języki wyświetlania"? Pytam się ponieważ już w sobotę zintegrowałem język polski z wersją 7600.16384.090710-1945_x64 ale nie działa instalator pakietów językowych.
KilKr:
--- Cytat: jabcok w 20 Lipiec 2009, 15:01:17 ---A czy w x86 są spolszczone wszystkie wersje czy tylko Ultimate?
--- Koniec cytatu ---
Wystarczy przeglądnąć wątek od początku i odpowiedź nasuwa się sama ;) Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się tutaj: http://www.windows7.pl/forum/index.php/topic,2452.msg40486.html#msg40486 :)
WSZtm:
Mam wrażenie że niektórzy nie potrafią w ogóle czytać bądź w ogóle nie czytają.
--- Cytat: KilKr w 20 Lipiec 2009, 14:57:17 ---Krótko mówiąc naruszyłeś prawa autorskie ;) ;D
--- Koniec cytatu ---
KilKr, wszędzie zaznaczam że... MODIFIED BY KilKr :D
KilKr:
--- Cytat: ronaldo21 w 20 Lipiec 2009, 15:06:31 ---Witam wszystkich!
Mam pytanie do osób które zainstalowały wersję Win 7 od KilKr'a, czy działa Wam opcja "Zainstaluj lub odinstaluj języki wyświetlania"? Pytam się ponieważ już w sobotę zintegrowałem język polski z wersją 7600.16384.090710-1945_x64 ale nie działa instalator pakietów językowych.
--- Koniec cytatu ---
Przyznaje szczerze że ja nie sprawdzałem. Za dużo czasu tracę na przeróbki. Z tego wszystkiego sam jeszcze jadę na buildzie 7264 :)
--- Cytat: WSZtm w 20 Lipiec 2009, 15:16:50 ---Mam wrażenie że niektórzy nie potrafią w ogóle czytać bądź w ogóle nie czytają.
--- Cytat: KilKr w 20 Lipiec 2009, 14:57:17 ---Krótko mówiąc naruszyłeś prawa autorskie ;) ;D
--- Koniec cytatu ---
KilKr, wszędzie zaznaczam że... MODIFIED BY KilKr :D
--- Koniec cytatu ---
Spoko, spoko :) Żartowałem. Gdybym miał robić problem z tego że ktoś ściągnął i przerzucił gdzie indziej to nie wklejałbym linków na bloga, a został tylko przy wklejeniu sceenshotów na forum. Zresztą nawet nie wiem czy chciałoby mi się modyfikować tylko dla siebie :) To wtedy byłoby robienie bardziej dla sztuki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej