Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Różnice pomiędzy 7100 RC, a późniejszymi wyciekami - pytania ...

<< < (2/2)

Luke:
Ja przez długi czas używałem 7100. Później przesiadłem się na 7137, ale jakieś dużej różnicy nie zauważyłem poza poprawieniem błędów, zmianami kosmetycznymi i lepszym spolszczeniem. Na tym buildzie pracowałem mniej więcej tak długo, jak na 7100. Wczoraj z kolei zainstalowałem sobie 7264 i jestem w szoku. :P Mój laptop dostał niezłego kopa, chodzi dużo, dużo szybciej. Bardzo mnie cieszy fakt, że w końcu filmy HD na YouTube działają płynnie. Zniknęły problemy z Internetem. Jak dla mnie różnica jest ogromna. RC wydawał mi się najwolniejszy, nawet wolniejszy do Bety. A teraz czuję, że pracuję na najszybszym buildzie, jaki miałem przyjemność testować. :)

Wojtek:
Dziękuję Wam wszystkim za odpowiedzi - wybór będzie teraz łatwiejszy :)

EDYCJA:
Najchętniej zainstalowałbym stabilną i oryginalną Vistę Ultimate SP2, ale ...brakowałoby mi AeroPeek (w sumie to najbardziej spodobało mi się w Siódemce i sprawiło, że raczej zostanę z tym systemem na dłużej :P). Aaa, jeszcze zmieniające się co kilka minut tapety i troche mniej mielący na starcie dysk twardy (co w SP2 Visty już tak nie męczy) :).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej