umcs

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Windows 7 da się scracować  ;)
Uczy³em siê indyjskich tradycji, szuka³em wyciszenia, æwiczy³em jogê, uczy³em siê "Kamasutry", spróbowa³em herbatê "Lipton" i zdecydowa³em dalej PIÆ WÓDKÊ.

effe

**
Użytkownik
IP zapisane
Macie jakiś pomysł jak uruchomic drukarkę HP C6380???

michau

Ekspert
IP zapisane
Przez USB to może się uda jakoś zainstalować przy pomocy sterowników z Visty ale przez Wi-Fi  ???

effe

**
Użytkownik
IP zapisane
No właśnie rzecz w tym, że sterowniki ściągnięte ze strony HP niestety nie instalują się pod seven. Mam komunikat o niekompatybilnym systemie itp. Więc chyba nie podrukuje jeszcze pod seven. Trzeba będzie poczekać na kolejne buildy.

A z was ktoś ma podłączoną drukarkę pod ten system i wszystko hula ładnie?

revanmj

Zaawansowany użytkownik
  1. revan_mj@hotmail.com
IP zapisane
Cytat: effe w 20 Grudzień 2008, 16:06:28
No właśnie rzecz w tym, że sterowniki ściągnięte ze strony HP niestety nie instalują się pod seven. Mam komunikat o niekompatybilnym systemie itp. Więc chyba nie podrukuje jeszcze pod seven. Trzeba będzie poczekać na kolejne buildy.

A z was ktoś ma podłączoną drukarkę pod ten system i wszystko hula ładnie?

Mnie do HP PSC 1410 sam ściągnął

effe

**
Użytkownik
IP zapisane
Problem zapewne leży w tym, że ja mam drukarkę WiFi i seven nie jest jeszcze gotowy na taką technologie:)

michau

Ekspert
IP zapisane
Jak Vista jest gotowa na drukarki z Wi-Fi to 7 też bo powstaje na podstawie Visty.

effe

**
Użytkownik
IP zapisane
To czemu nie moge zainstalować płyty z oprogramowaniem na seven??? Mam komunikat, że sterownik jest na  systemy vista i xp. Poza tym próbowałem zainstalować sterowniki ściągnięte ze strony HP i to samo, też jakieś błędy.

michau

Ekspert
IP zapisane
Coś może zmienili, że system identyfikuje sterownik jako do innego Windowsa.

igacopierz

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
A ja nie mogę zainstalować sterowników do karty sieciowej z nVidi :(

trybul

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Ja działam na windows 7 6936 64bit i jest wypas, przesiadłem się z xp i jestem mile zaskoczony :) śmiga mi szybciej niż na XP oO , Vista to była porażka,
czekam niecierpliwie na betę.

janek2012

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Beta już dawno jest skompilowana, jej build to: 6.1.7000.0.winmain_win7beta.081212-1400

czyli już od niecałych 13 dni :D

umcs

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Bardziej mu chodziło o to chyba, że czeka na bete w necie, bo że jest tak w ogóle to powinien wiedzieć.
Uczy³em siê indyjskich tradycji, szuka³em wyciszenia, æwiczy³em jogê, uczy³em siê "Kamasutry", spróbowa³em herbatê "Lipton" i zdecydowa³em dalej PIÆ WÓDKÊ.

trybul

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Cytat: umcs w 25 Grudzień 2008, 02:26:16
Bardziej mu chodziło o to chyba, że czeka na bete w necie, bo że jest tak w ogóle to powinien wiedzieć.

No oczywiście, że o to, hehe nie wiem jak janek mógł zrozumieć to inaczej xD

tbgkol

Ekspert
"Live together, die alone, man."
Miejsce pobytu: Tarnobrzeg
IP zapisane
Cytat: effe w 20 Grudzień 2008, 19:58:04
To czemu nie moge zainstalować płyty z oprogramowaniem na seven??? Mam komunikat, że sterownik jest na  systemy vista i xp. Poza tym próbowałem zainstalować sterowniki ściągnięte ze strony HP i to samo, też jakieś błędy.

Ja na bardziej spokrewnionych OSach czyli na 2k8 nie mogłem zainstalować sterów z Visty, ale to już inny temat.
Odszed³em z powodu chamstwa michaua. ;)