Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 w Vobisie - Home Premium BOX za 499 zł

<< < (11/39) > >>

Slashdub:

--- Cytat: Rayearth w 16 Lipiec 2009, 10:15:14 ---
a co do kart to nawet jesli juz mozna placic karta debetowa to pojawia sie drugi problem - nie mozna placic w innej walucie niz PLN. nie kazdy bank udostepnia takie platnosci bo np zwykly ROR jest w polskich zlotych

--- Koniec cytatu ---

To nie tak, ze rachunki sa rozliczane w PLNach, tylko chodzi o to w jakiej walucie rozliczana jest karta do rachunku.
I tak, karta Visa Electron, ktora sie dostaje do eKonta w mBanku rozliczana jest w Euro, natomiast karta
Visa Electron otrzymana do rachunku w Inteligo rozliczana jest w USD. Nie wiem jak jest w innych bankach.
I kiedy majac Vise w mBanku, kupuje sie cos w funtach nastepuje przewalutowanie i na koniec ostateczna kwota pobierana jest w PLNach z konta.

rbej:
"Ze względu na bardzo duże zainteresowanie, promocja zostaje wznowiona, a liczba zamówień promowanych prezentami podniesiona do 500. Teraz, aż pierwsze 500 osób, które jako pierwsze zakupi w sklepie internetowym Windows 7 Home Premium E BOX otrzyma klawiaturę Microsoft Digital Media Keyboard 3000 lub mysz Microsoft Wireless Notebook Optical Mouse 3000 oraz gadżety firmy Microsoft i dobreprogramy.pl."

lysyn:
Do mnie dzwonili wlasnie i zalapalem sie na wygrana :) Zamowilem klawiature.

Serkus:
Mam pytanie... Ile taki Home Premium będzie mógł kosztować w wersji OEM?  ::)

Wojtek:

--- Cytat: Serkus w 19 Lipiec 2009, 00:36:07 ---Mam pytanie... Ile taki Home Premium będzie mógł kosztować w wersji OEM?  ::)

--- Koniec cytatu ---

Spodziewać się można (docelowo) cen jak w Viście - z niewielkimi wahaniami oczywiście.
Wchodzisz na stronę jakiegokolwiek sklepu komputerowego i patrzysz na aktualny koszt zakupu Visty ...

Skopiowałem ceny z http://www.komputronik.pl/index.php/category/1980/Microsoft_Windows_Vista.html/view/2/showall/tree i wkleiłem je odpowiednio dla porównania.

Wersje BOX i OEM (brutto / netto)

Microsoft Windows Vista Home Basic PL SP1 DVD
  BOX 819 zł / 671,31 zł
  OEM 352 zł / 288,52 zł
Microsoft Windows Vista Home Premium SP1 PL DVD
  BOX / 969 zł / 794,26 zł
  OEM / 449 zł / 368,03 zł
Microsoft Windows Vista Business PL SP1 DVD
  BOX / 1 319 zł / 1 081,15 zł
  OEM /   569 zł /   466,39 zł
Microsoft Windows Vista Ultimate PL SP1 DVD
  BOX / 1 369 zł / 1 122,13 zł
  OEM /   779 zł /   638,52 zł

Wersje BOX UPGRADE (brutto / netto)

Microsoft Windows Vista Home Basic PL SP1 DVD UPG
  BOX / 419 zł / 343,44 zł
Microsoft Windows Vista Home Premium SP1 PL DVD UPG
  BOX / 529 zł / 433,61 zł
Microsoft Windows Vista Ultimate PL SP1 DVD UPG
  BOX / 1 269 zł / 1 040,16 zł
Microsoft Windows Vista Business PL SP1 DVD UPG
  BOX / 1 229 zł / 1 007,38 zł

Tu przykładowe ceny - inne źródła:
http://www.proline.com.pl/sklep.php?g=Oprogramowanie&kat=Systemy+Operacyjne
http://arest.pl/index.php?inc=cennik&katid=27

Moim zdaniem oferta z HOME PREMIUM BOX za 499 zł jest rewelacyjna ...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej