Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 w Vobisie - Home Premium BOX za 499 zł

<< < (33/39) > >>

michau:
Wystarczy, że będziesz miał klucz działający pod 7 :) A obraz znajdzie się.

Rafal05:
Mam pytanie. Zamówiłem w Vobis Windows 7 Home Premium BOX wersje 32 Bit.
Gdybym  jednak chciał w przyszłości przejść na wersję 64 Bit to czy ten klucz z wersji 32 Bit
będzie pasował. Microsoft twierdzi że wersje BOX mają zawierać 2 nośniki 32 i 64 Bit , Vobis
że należy wybrać wersję , trochę się już można pogubić w tym wszystkim . Jeżeli ma ktoś wiedzę
w temacie proszę o wyjaśnienie ???

Zadzwoniłem do Microsoft i z tego co mi przekazali to nie mają jeszcze informacji ile nośników będzie zawierała Polska wersja Windows 7

michau:

--- Cytat: Rafal05 w 06 Sierpień 2009, 09:46:47 ---Mam pytanie. Zamówiłem w Vobis Windows 7 Home Premium BOX wersje 32 Bit.
Gdybym  jednak chciał w przyszłości przejść na wersję 64 Bit to czy ten klucz z wersji 32 Bit
będzie pasował. Microsoft twierdzi że wersje BOX mają zawierać 2 nośniki 32 i 64 Bit , Vobis
że należy wybrać wersję , trochę się już można pogubić w tym wszystkim . Jeżeli ma ktoś wiedzę
w temacie proszę o wyjaśnienie ???

Zadzwoniłem do Microsoft i z tego co mi przekazali to nie mają jeszcze informacji ile nośników będzie zawierała Polska wersja Windows 7

--- Koniec cytatu ---

http://www.windows7.pl/forum/index.php/topic,2423.msg42896.html#msg42896

anmark:
To wpadło do skrzynek klientów oczekujących na opłacony wcześniej system w Vobis

"Status zamówienia został zmieniony. Nowy status: Transfer dystrybucja-filia.
W związku z problemami logistycznymi firmy Microsoft nastąpiło opóźnienie w dostawie zamówionych pakietów przedsprzedażowych systemu Windows 7. Pragniemy Państwa najmocniej przeprosić za wynikłe niedogodności. Jednocześnie obiecujemy, że dołożymy wszelkich starań, aby przesyłka dotarła do Państwa możliwie jak najszybciej. Będziemy Państwa na bieżąco informować o statusie zamówienia i spodziewanym terminie dostawy.
Pozdrawiam"

pakierhakierxd:
Niestety nie :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej