Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 w Vobisie - Home Premium BOX za 499 zł

<< < (28/39) > >>

topiq:
Lysyn nie bój, od czego jest RC1 legalny do przyszłego roku ;) Można przecierpieć. Teraz inna sprawa a'propos Vobisu, z rozmowy telefonicznej się dowiedziałem, że mimo iż zamówiłem system z klawiaturą z dostawą do najbliższego salonu Vobis, to system otrzymam kurierem a klawiaturę do salonu  :-\ I tak mi się wspomniała inna przedsprzedaż polskiej firmy wydającej gry, gdzie nagle zbrakło Edycji Kolekcjonerskich za to można je było bez problemu nabyć w elektromarketach typu MediaMarkt czy Saturn. Miejmy nadzieję, że wyrobią się z wysyłką i na 22 października system dotrze ale... Jak przyjdzie 1-2 dni później też nic się nie stanie. Ale z tą dostawą robią spore zamieszanie, u was też tak było?

Windowsik:
U mnie klawiatura jak i sam system będzie do odbioru w salonie.
Jednak czy odbiór będzie możliwy dokładnie w dniu premiery,ciężko teraz powiedzieć.
Klawiatura na pewno wcześniej.

dread:
Pozmieniali trochę te promocje:
3.Pierwsze 1000 osób otrzyma dodatkowo po uiszczeniu opłaty za zamówienie:
•mysz Microsoft Wireless Notebook Optical Mouse 3000 przy zakupie Windows 7 Home Premium E;
•mysz Microsoft Wireless Notebook Optical Mouse 4000 oraz gadżety firmy Microsoft;
przy zakupie Windows 7 Professional E
•Zestaw Microsoft Wireless Optical Desktop 1000 oraz gadżety firmy Microsoft przy zakupie Windows 7 Ultimate E.

Najwyraźniej nie dodają już gadżetów Microsoft do W7 Home Premium. A tak z ciekawości - wie ktoś tak w ogóle co to za gadżety? Bo ja jeszcze czekam na paczkę..

morthi:
ja sie nie skusilem na ta promocje - poczekam, az wyjdzie family pack :)

rynio:
Ciekawe czy autor tematu dostał jakąś korzyść za reklamę tego najgorszego sklepu w Polsce.

Przecież wiadomo, że vobis ma najdroższe ceny, więc to żadna atrakcja.., 500 zł. powinna kosztować wersja ultimate albo coś pomiędzy premium a ultimate, za home to bardzo zawyżona cena..

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej