Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Wielki problem ze stabilnośćią systemu

<< < (2/2)

run3:
Kolego odinstaluj morro ,gdyż najprawdopodobniej on jest przyczyną twoich problemów. Morro jest jeszcze wersją niestabilna w fazie rozwoju .Do czasu ustabilizowania programu ,zainstaluj sobie np.Symantec Endpoint Protection. Z twojego opisu jasno wynika że system nie współpracuje poprawnie z programem.I jeszcze pewnie masz włączonego Defendera??

Odinstaluj Morro

Pozdrawiam

wnuczus:
Znaczy Morro całkowicie zastępuje defendera i go później nie ma. A jestem w programie windows connect office i morro testuje. I nie sądzę, żeby to od niego był problem bo nawet jak zainstalowałem windowsa meil tym sposobem z forum. Miałem ten problem

run3:
Kolego .Morro nie zastępuje jeszcze całkowicie defendera. lecz przejmuje jego funkcje .Ok Ściągnij Team Viewer ,zobaczę co się dzieje. Prześlij mi na gg id oraz  password jeżeli chcesz to  pomogę .Moje gg 6903017

Pozdr

Serkus:
A nie lepiej skasować tego morro i zobaczyć czy wszystko śmiga jak wcześniej? Chyba że preinstalka systemu

run3:
Można zamknąć .Kolega miał problem z całą konfiguracją systemu ,ale już po ptokach Morro wywalone system jako tako zoptymalizowany  , więc miłego użytkowania.

Tylko WIĘKSZY PORZĄDEK PROSZĘ :):):)):)

Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej