Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255

Zaczęty przez Gustaw, 12 Lipiec 2009, 11:19:53

Poprzedni wątek - Następny wątek

Skubi

**
Użytkownik
IP zapisane
Ten kto zakładał tego starego niech zmieni domenę w7.prv.pl zeby przekierowywala do nowego bloga...

urban92

Ekspert
  1. surbanski@techvortal.pl
Miejsce pobytu: Polska
IP zapisane
Kurde jakbym dorwał tego niby obrońcę prawa, który pod przykrywką zwalczania piractwa utrudnia życie ludziom i daje się wyżyć swojej wypaczonej psychice to bym mu wyciął oba jądra. Ten cfel pewnie sam ma więcej piratów niż wiele osób z tego forum i jest 13 letnim gówniarzem, tacy ludzie jak on kilka lat temu hakowali i spamowali mi forum kiedy zaczynałem z przeróbkami systemów i nie było jeszcze projektu ani forum Windows MX. Takie rzeczy były bardzo niechętnie traktowane, nawet jeśli nic nie udostępniałem, po prostu brak mi słów na takich ludzi.

Tom

Ekspert
;)
Miejsce pobytu: Warszawa
IP zapisane
MSI Wind U100  |  W7 RTM Home Premium

staffik

*
Nowy użytkownik
Miejsce pobytu: UK
IP zapisane
Cytat: Skubi w 06 Sierpień 2009, 16:58:24
Ten kto zakładał tego starego niech zmieni domenę w7.prv.pl zeby przekierowywala do nowego bloga...

przekierowanie zaktualizowane do nowego bloga  :   w7.prv.pl  .Nawiasem mowiac koles ktory wykasowal posty na poprzednim blogu to naprawde musi byc gosc z kompleksami ...
//say/staffik//

mar[pl]

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
CytatKurde jakbym dorwał tego niby obrońcę prawa, który pod przykrywką zwalczania piractwa utrudnia życie ludziom i daje się wyżyć swojej wypaczonej psychice to bym mu wyciął oba jądra. Ten cfel pewnie sam ma więcej piratów niż wiele osób z tego forum i jest 13 letnim
ja tez :) ,

co do watku z blogiem , to  ja juz pare dni temu zalwazylem ze cos jest nie tak z  blogiem hmmm ze gina linki z bloga  nawet mowilem kowalmisikowi   :(

ps. wykastrowac go do 5 pokolenia

szpachla

Aktywny użytkownik
GG.HF
IP zapisane
CytatEDIT: Do autora. Nie możemy wypełnić po prostu formularza przejęcia konta?
Założyciel konta musiałby to załatwić.
Intel Core2Duo E6300 1,86@3.2 GHz
Asus p5k
G.Skill 2X1GB @ 900 MHz
GeForce 8800 GT, core @ 600 MHz
Chieftec GPS-450W

komarEX

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Cytat: mar[pl] w 06 Sierpień 2009, 17:48:20
co do watku z blogiem , to  ja juz pare dni temu zalwazylem ze cos jest nie tak z  blogiem hmmm ze gina linki z bloga  nawet mowilem kowalmisikowi   :(
Niekiedy linki usuwali ci co wrzucili.
EDIT. Za jakieś 15min na blogu powinna pojawić się wersja kowalmiska reupload na OS.
EDIT2. Poszło na bloga, teraz czekać, aż automat wstawi. ;-)

marusg

Aktywny użytkownik
hej ludziska,bêde królem spamowiska
IP zapisane
jeszcze wczoraj zdążyłem dociągnąć brakujące party wstawki kowalmiśka, a dziś się okazuje ze nie ma bloga  :-\

nie chce nikogo posądzać bo nie mam dowodów, ale domyślam się że mógł to być taki jeden anty-pirat. Madzia będzie wiedzieć o kogo chodzi :)
E5200@3,4Ghz|Gigabyte GA-EP31-DS3L|4GB A-data Gaming Edition|Scythe Mugen|Pentagram Silent Force 460W|CoolerMaster Elite 331|Gainward HD4850 Golden Sample|Segate Baraccuda 500GB|Samsung SyncMaster T190

komarEX

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Part 1 i 21 są z mojego upa uszkodzone. Wywaliłem je i teraz znowu trza czekać, aż ktoś zapoda działające party...

Shabovy

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Ma ktoś linki do mojego upa? Z góry dzięki.

Skubi

**
Użytkownik
IP zapisane
Oczekujemy na part 1 i 21 bo te od komarEX są z błędami.

Jest ktoś kto ma dobre?

komarEX

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Poprawny part 1 już jest w komentarzach. Został jeszcze 21.

Archee

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Czy może ktoś wrzucić screeny z wąskim menu i normalnym bo nie wiem jak wygląda różnica

Wilq2006

Gość
IP zapisane
brakuje nam 21 part aby odzyskać wspaniałą wstawke od  kowalmisiek !

to zaledwie 100mb

ronaldo21

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Ta łączona płytka z systemami x64 i x86 ma poważną wadę, nie można uaktualnić systemu 64 bit z poziomu windowsa.