Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255

<< < (193/430) > >>

luk4s:
nie wiem czy to same animacje przyspieszyly, ale bynajmniej mam wrazenie szybszej pracy systemu.

--- Cytuj ---A czego nowego się spodziewałeś? Mitycznych nowych ikonek?  
--- Koniec cytatu ---
mialem nadzieje, ze bedzie nowa tapeta z Billem.

Portal:

--- Cytat: yagi w 24 Lipca 2009, 20:28:08 ---Cos moderacja spi bo juz jest kilka postow z linkami, ktore poleca do kosza ;)

--- Koniec cytatu ---

tez z nich korzysta

A tak propo lipow - czy sa Pl i to jest kwestia czasu ze Zukon (lub ktos inny) udostepni czy jeszcze nie ma ich wcale zrobionych przez Ms?

Rayearth:
seedow bylo sporo ale sie powylaczali
same pijawki ;)

DeDark:
O ile pamiętam, Scooby wcześnie wspominał, że legalne to to nie jest.

Chodzło o trick 120dni, usunąłem posty bo były nie na temat i nie na poziomie , ale ten może sie przydać. Wersja trial windowsa jest legalna, MS udostępnia nawet wersje trial w wersji klient - 120dni i server 240dni, i wiele pism umieszcza je na swoich krążkach.

lukas_gab

Gustaw:

--- Cytat: Portal w 24 Lipca 2009, 20:30:26 ---
--- Cytat: yagi w 24 Lipca 2009, 20:28:08 ---Cos moderacja spi bo juz jest kilka postow z linkami, ktore poleca do kosza ;)

--- Koniec cytatu ---

tez z nich korzysta

A tak propo lipow - czy sa Pl i to jest kwestia czasu ze Zukon (lub ktos inny) udostepni czy jeszcze nie ma ich wcale zrobionych przez Ms?

--- Koniec cytatu ---
raczej nie bedzie LIPow i o tym juz pisalismy, bo ta wersja ktora sciagamy nie bedzie dostepna oficjalnie w europie a wiec i w polsce tez nie... jak mozna sie domyslic LIPow nie bedzie, wersja polska bedzie tylko taka Windows 7 "E" PL :]

--- Cytat: andrewpl w 24 Lipca 2009, 20:32:54 ---Jaki jest sposób na 120 dni testowania?

--- Koniec cytatu ---

start->wszystkie programy->akcesoria->cmd (uruchom jako administrator)-> polecenie "slmgr -rearm"->restart i gotowe :]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej