Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255

<< < (191/430) > >>

KilKr:

--- Cytat: SeBoLeX w 24 Lipca 2009, 20:07:25 ---
--- Cytat: KilKr w 24 Lipca 2009, 20:04:16 ---
--- Cytuj ---Tak? Coś było nie tak poza tym, że WU nie wykrywał sterów, do niektórych urządzeń? Cały czas jadę właśnie na zintegrowanej przez siebie wersji i wszystko śmiga jak należy, no może poza 2 BSoDami ;)

--- Koniec cytatu ---
Nie działająca opcją zainstaluj/odinstaluj języki.

--- Koniec cytatu ---
A na co to komu, skoro miał już gotowy polski system? Takie czepianie się nieistotnych szczegółów z tym inst/odinst języki :P Ważne, że system całkowicie spolszczony i nie ma żadnych poważnych konfliktów po integracji lipa :P

--- Koniec cytatu ---
Moje zdanie jest podobne, tym bardziej że innych bugów się nie dopatrzyłem jak na razie, ale jeśli ktoś będzie sobie chciał doinstalować chiński tradycyjny albo jakąś inną egzotykę ;D

Tom:
Intergrujesz lip z 7264 lub instalujesz spolszczenie sCooBiego.

SeBoLeX:

--- Cytat: KilKr w 24 Lipca 2009, 20:12:16 ---
--- Cytat: SeBoLeX w 24 Lipca 2009, 20:07:25 ---
--- Cytat: KilKr w 24 Lipca 2009, 20:04:16 ---
--- Cytuj ---Tak? Coś było nie tak poza tym, że WU nie wykrywał sterów, do niektórych urządzeń? Cały czas jadę właśnie na zintegrowanej przez siebie wersji i wszystko śmiga jak należy, no może poza 2 BSoDami ;)

--- Koniec cytatu ---
Nie działająca opcją zainstaluj/odinstaluj języki.

--- Koniec cytatu ---
A na co to komu, skoro miał już gotowy polski system? Takie czepianie się nieistotnych szczegółów z tym inst/odinst języki :P Ważne, że system całkowicie spolszczony i nie ma żadnych poważnych konfliktów po integracji lipa :P

--- Koniec cytatu ---
Moje zdanie jest podobne, tym bardziej że innych bugów się nie dopatrzyłem jak na razie, ale jeśli ktoś będzie sobie chciał doinstalować chiński tradycyjny albo jakąś inną egzotykę ;D

--- Koniec cytatu ---
Ehh, no tak, nie da się każdemu dogodzić  ;D

EDIT:
ISO x86 by M$ trafiło już na TorrentLeech, tam są zawsze max transfery, jakby ktoś chciał ;)

lysyn:
Dopiero co torenta wystawili a juz macie posciagane?

andrewpl:

--- Cytat: Tom w 24 Lipca 2009, 20:12:26 ---Intergrujesz lip z 7264 lub instalujesz spolszczenie sCooBiego.

--- Koniec cytatu ---

Czyli 2 opcje.....którą polecacie?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej