Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255
Jooseph:
Ja osobiście wole system po angielsku :) Więc problem LIPów u mnie odpada :P Pozostaje czekać na wyciek... mam od tygodnia obraz od Wzor'a z loaderem z innej wersji, ale nie wgrywałem... poczekam na oficjalny. Cały czas siedze na RTM z końcówką ...84 i jestem w pełni zadowolony ^^
Rayearth:
pytanie jak najbardziej powazne.
pracuje w bardzo duzej firmie (placowki w 80 krajach swiata). tez nie zajmuje sie sprzedaza aczkowiek jesli bym chcial sie dowiedziec ile kosztuje elektrownia weglowa (projekt, wykonaie i serwis) w Rosji czy Chinach to moge wykonac telefon i sie tego dowiedziec bez problemu ;)
Wojtek:
--- Cytat: Rayearth w 24 Lipca 2009, 13:06:56 ---pytanie jak najbardziej powazne.
pracuje w bardzo duzej firmie (placowki w 80 krajach swiata). tez nie zajmuje sie sprzedaza aczkowiek jesli bym chcial sie dowiedziec ile kosztuje elektrownia weglowa (projekt, wykonaie i serwis) w Rosji czy Chinach to moge wykonac telefon i sie tego dowiedziec bez problemu ;)
--- Koniec cytatu ---
OK, rozumiem o co Ci chodziło - masz rację :)
Mogę się spytać kumpla czy wie coś na ten temat - jestem pewien, że teraz nie wie nic o sprawie, ale może spyta się jakiejś zorientowanej osoby.
Tom:
Spytaj się lepiej o key-a :D
Wojtek:
--- Cytat: Tom w 24 Lipca 2009, 13:22:00 ---Spytaj się lepiej o key-a :D
--- Koniec cytatu ---
... ;)
Poza tym kluczy jeszcze nie ma ( "pierwsze 30 (60) dni jedziesz bez klucza, a za kilka dni pewnie sie pojawi generator kluczy" ).
Zmykam ...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej