Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255

<< < (157/430) > >>

PawelD27:

--- Cytat: kowalmisiek w 24 Lipca 2009, 12:02:01 ---
--- Cytat: Rayearth w 24 Lipca 2009, 11:59:08 ---
--- Cytat: bizon69 w 24 Lipca 2009, 11:49:22 ---No zobaczymy jak to bedzie :) Utna sie wszystkie spekulacje na temat koncowych modyfikacji ikon,dzwiekow itd...

--- Koniec cytatu ---
no nie wiem... czy to nie jest przypadkiem tak ze te "dodatki" sa dodawane nieco pozniej? w koncu do premiery jeszcze kupa czasu

--- Koniec cytatu ---
Teraz do tego RTM'a musza dodac albo raczej musieli gdyby to byla prawda. Ta wersja trafia do tloczni i idzie w swiat. No jeszcze tylko pozostalo im dodac langpacki i localpacki do innych wersji jezykowych. W USA bedzie zapewne ta wersja ktora dzis zobaczymy.

--- Koniec cytatu ---

Nic juz nie dodadzą bo RTM juz trafił do tłoczni.

andrewpl:
Witam.
Czy tą wersję,na którą czekamy,będzie można "spolszczyć"?
Zastanawiam się nad zassaniem  Windows 7 RTM x64 PL (ISO od WZT + zintegrowany LIP PL dla buildu 7264) , czy może warto poczekać ???
Mam 4GB ramu i lapka z intel core 2 duo więc chyba zasysać 64 bit...?

SeBoLeX:

--- Cytat: andrewpl w 24 Lipca 2009, 12:23:13 ---Witam.
Zastanawiam się nad zassaniem  Windows 7 RTM x64 PL (ISO od WZT + zintegrowany LIP PL dla buildu 7264) , czy może warto poczekać ???

--- Koniec cytatu ---
Na pewno się da, w końcu to ta sama wersja, co od WZT, tyle że ISO made by M$ :)

kowalmisiek:

--- Cytat: andrewpl w 24 Lipca 2009, 12:23:13 ---Witam.
Zastanawiam się nad zassaniem  Windows 7 RTM x64 PL (ISO od WZT + zintegrowany LIP PL dla buildu 7264) , czy może warto poczekać ???

--- Koniec cytatu ---
Jak ci sie nie spieszy to poczekaj na iso pl od ms. Dla ciebie x64 najlepsze bedzie. Tez mam 4gb ramu i tez siedze na x64 :) Jesli wyjda langpacki to zrobie iso pl i podam w odpowiednim temacie :) PS mam nadzieje ze zukona bedzie posiadal wersje "E" windowsa.

1001111:
Langpacki oficjalnie dla TN/MSDN/SA itd. będą 1 października. Dla OEM-owców już są. Co do x64 to ja mam 512 MB RAM i używam x64 i nie narzekam. ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej