Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255
minox:
Na DP wczoraj o tym było :) - ponoć decyzja zapadła w formie głosowania który "RTM" ma być "RTM" :D i otrzymać status GOLD
SeBoLeX:
--- Cytat: minox w 21 Lipca 2009, 13:16:54 ---Na DP wczoraj o tym było :) - ponoć decyzja zapadła w formie głosowania który "RTM" ma być "RTM" :D i otrzymać status GOLD
--- Koniec cytatu ---
Na DP powiedzieli tylko o informacjach ze Wzoru, żadnych oficjalnych potwierdzeń tego.
PS.
I gdzie jest to coś, co miało wszystkich zaskoczyć, jakaś nowość w obsłudze okien, czy co to tam miało być?
cinek0111:
Skoro to już rtm, to muszę powiedziec, ze jestem nieco rozczarowany, bo dziala na moim kompie fatalnie. ale coz, trzeba pomyslec o moderniacji sprzetu, a nie tu narzekac :)
ARTi87:
Nie mogę z ludzi którzy piszą że 7 chodzi mi gorzej niż XP.Ludzie jeśli używacie sprzętu po który był pisany XP to się nie dziwie.
PS. cinek0111> to w żadnym wypadku nie było do ciebie :)
Rayearth:
no trzeba to przyznac ze sprzet z 2001 to nie sprzet z 2009. Prawo Moore'a (http://pl.wikipedia.org/wiki/Prawo_Moore%27a) jest nieublagane i producenci oprogramowanie dostosowuja sie do sprzetu na rynku zatem okresowy upgrade trzeba zrobic a do Windows 7 bedzie bardzo przydatny (chociaz nie niezbedny!)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej