Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255
Gustaw:
--- Cytat: Egon w 21 Lipca 2009, 10:11:56 ---
--- Cytat: Gustaw w 21 Lipca 2009, 10:08:28 ---
--- Cytat: luk4s w 21 Lipca 2009, 09:47:50 ---Gustaw na dobra sprawe wersja deamona nie ma nic do rzeczy. winowajca byl tu sptd (1.58/1.59 poprawnie dziala na win7).
--- Koniec cytatu ---
kazdy niekompatybilny program ma tutaj cos do rzeczy, i to ich tworcy powinni sie martwic ze traca klientow a nie zwalac na W7.
dzisiaj odkrylem maly mankament z moim rtm'em, wlaczylem kompa i przy wpisywaniu hasla zauwazylem ze obraz jest dziwnie porosciagany, poznije okazalo sie ze ikony sa inaczej ulozone niz mialem je oryginalnie, czy to moze byc wina rozdzielczosci, bo mam ustawiona inna niz rekomendowana??
--- Koniec cytatu ---
Jeśli rozdzielczość jest dużo za mała to ikony się porozwalają w innym przypadku nie powinno się nic zmienić.
--- Koniec cytatu ---
mam wieksza niz rekomendowana a nie mniejsza....
Egon:
To kolejny bug jest. U mnie też znikały gadżety, ikony, system nie ładował się w całości aż w końcu zdechł.
Co więcej po przejściu na Vistę SP2 poczułem się jak na XP :D Dlatego czekam na MSDN
chelsea20:
ISO od WZT + zintegrowany LIP PL dla buildu mogę wam podać linki na pw jak coś pisać ( wersja 32 bit )
marko22:
Drażnią mnie dwie rzeczy. Tak było i jest w Viście i tak samo jest w W7.
1 - zamykanie okna Eksploratora po wysunięciu płyty z napędu, obojętne czy fizycznego czy wirtualnego.
2 - brak zapamiętywania rozmiaru okien. Tzn jest, ale nie tak, jakby ktoś sobie tego życzył. Istnieje tu dziwny związek między rozmiarem okienka po wyświetleniu Właściwości komputera, a rozmiarem okna Panelu sterowania. Pod XP jak to działa, każdy chyba wie. Mogłem sobie ustawić tak, żeby widzieć wszystkie ikony w Panelu, a resztę inaczej. A tu za nic tego nie można zrobić....
Bart:
MS potwierdził że 7600.16385.090713-1255 to końcowy RTM. ;)
http://winfuture.de/news,48566.html
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej