Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255

<< < (121/430) > >>

spamek2:
Ja tam mam 7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD

i nie narzekam :d

Mam pytanie.
Czy to u mnie tylko w tej wersji jest tak, że nie mogę użyć opcji "Formatowanie ze względu na jej brak. Ponieważ istnieje tylko tzw szybkie formatowanie?  Czy to szkodzi mojemu dyskowi takie szybkie formatowanie w 5 sekund ?

Nigdzie nie mogę znaleźć, jest tu taka opcja aby było widać pliki ukryte jak w xp?

Przepraszam za te pytania, ale  w "7" jestem laikiem.

@Edit

Okej sam znalazłem, to z tymi folderami. Ale dziękuje użytkownikowi niżej ;)

Pozdrawiam
Spamek2.

SeBoLeX:

--- Cytat: spamek2 w 20 Lipca 2009, 04:51:01 ---Nigdzie nie mogę znaleźć, jest tu taka opcja aby było widać pliki ukryte jak w xp?

--- Koniec cytatu ---
Organizuj -> Opcje folderów -> Widok -> i tutaj zaznaczasz, żeby pokazywało pliki ukryte, systemowe itp.

Rayearth:

--- Cytat: Gustaw w 20 Lipca 2009, 03:19:52 ---zal.pl
dalej co poniektorzy mysla ze w7 wydane przez M$ bedzie mialo jakies zmiany w kodzie lub inne <lol22222>

ludzieee jesli nie macie pojecia o OS-ach to nie piszcie nic , blagam.... mowie do Rayearth :((
ciezko sie czyta komy takich ludzi.. blagam o bany dla nich bo to dopiero spamy a nie pisanie o np aktywacji...

daje reke ze nic ale to nic nie ma prawa sie zmienic w RTM bo ono juz osiagnelo status ostateczny!! I NIE MA TAKIEJ SILY ABY ZMIENIC COKOLWIEK...
prosze o wypowiedz moderatorow a jak sie myle to niechaj bedzie BAN dla mnie, ale jesli mam racje to prosze o bana dla tumanow.
w koncu Wy tutaj wiecie najlepiej... :]

--- Koniec cytatu ---
siewca banow sie znalazl... nie pojales w ogole o czym pisalem. wroc i poczytaj jeszcze troche i dopiero napisz cos.

mam mowic np. o aktywacji? dodac jeszcze 3 grosze do forum z ktorego zrobil sie warez z linkami do wersji ktorych legalnosc jest watpliwa i do tego jeszcze zapisac pare slow o aktywacji?

prosze bardzo

"system nalezy aktywowac oryginalnym kluczem z naklejki M$, aby w pelni cieszyc sie nowym systemem Windows 7"

nikt nie chce twojej reki tylko oryginalnego systemu prosto od producenta. twoje gwarancje sa malo istotne tutaj.
nie rozumiem czemu taki samoboj jak "ban dla tumanow" jest ci potrzebny ale skoro uznales ze juz powietrze z ciebie zeszlo i nie zaprezentujesz nam wiecej ze swojego dziecinstwa w postaci "zal.pl" i "<lol22222>" to wystarczy sie uciszyc.

--- Cytat: spamek2 w 20 Lipca 2009, 04:51:01 ---Czy to u mnie tylko w tej wersji jest tak, że nie mogę użyć opcji "Formatowanie ze względu na jej brak. Ponieważ istnieje tylko tzw szybkie formatowanie?  Czy to szkodzi mojemu dyskowi takie szybkie formatowanie w 5 sekund ?

--- Koniec cytatu ---
"format" to opcja dostepna w menu kontekstowym partycji z tym ze systemowej nie sformatujesz z wiadomych wzgledow.
"szybkie formatowanie" to opcja dostepna w oknie formatowania. szybkie formatowanie nie szkodzi ale dane mozna przynajmniej w czesci jeszcze odzyskac co sprawia ze jest mniej bezpieczne. (formatujac normalnie tez mozna je czesciowo odzyskac ;) )
jesli dostales sie do "szybkiego formatowania" to raczej dostales sie do zwyklego wiec nie rozumiem jak moze nie byc.

michalus:

--- Cytuj ---mam mowic np. o aktywacji? dodac jeszcze 3 grosze do forum z ktorego zrobil sie warez z linkami do wersji ktorych legalnosc jest watpliwa i do tego jeszcze zapisac pare slow o aktywacji?/quote]

Po pierwsze to o ile wiem na forum nie ma zadnych linków do pirackich wersji OS-u.Inna sprawą jest to że ludzie umieszczają linki na blogu.Ale blog to nie forum ;D.Po drugie to może pochwal nam się z jakiej wersji OS-u korzystasz?.Hmm 7229?.O ile wiem jedyną legalną jest build 7100 :)
--- Koniec cytatu ---

Rayearth:

--- Cytat: michalus w 20 Lipca 2009, 08:13:52 ---
--- Cytuj ---mam mowic np. o aktywacji? dodac jeszcze 3 grosze do forum z ktorego zrobil sie warez z linkami do wersji ktorych legalnosc jest watpliwa i do tego jeszcze zapisac pare slow o aktywacji?
--- Koniec cytatu ---

Po pierwsze to o ile wiem na forum nie ma zadnych linków do pirackich wersji OS-u.Inna sprawą jest to że ludzie umieszczają linki na blogu.Ale blog to nie forum ;D.Po drugie to może pochwal nam się z jakiej wersji OS-u korzystasz?.Hmm 7229?.O ile wiem jedyną legalną jest build 7100 :)
--- Koniec cytatu ---

7229 uzywa klucza RC zatem nadal jest legalny do marca 2010

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej