Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255
kowalmisiek:
Ludzie ale jeczycie. Kto chce to niech sciagnie iso od wzora a kto chce to niech czeka tak jak ja na oryginal z msdn lub technetu. Jaka jest roznica miedzy jednym a drugim? Odpowiedz brzmi teoretycznie zadna. W praktyce jednak jest! Po pierwsze Oryginal zrobiony przez MS to oryginal! Po 2 wzor do swojej wersji RTM podlozyl "loader"!! z innej starszej wersji. Niby nic ale jednak ta roznica bedzie. Wiecej rewelacji juz niema co szukac. Kto chce od wzora to sciaga kto chce od MS to czeka na wyciek i tyle. Niema co wiecej pisac glupich postow.
Rayearth:
--- Cytat: Tom w 19 Lipca 2009, 23:25:14 ---Phi. Ja tam swojego zażynam Siódemką :D
--- Koniec cytatu ---
zapytam z ciekawosci: jak sie sprawuje?
Phight3r:
Mam takie pytanie: czy mając laptopa hp dv5-1160ew mogę jak będzie w sprzedaży Windows 7 kupić go w wersji 64-bitowej i zainstalować? Nie będzie problemów ze stabilnością i wydajnością?
Bart:
--- Cytat: Phight3r w 20 Lipca 2009, 01:08:11 ---Mam takie pytanie: czy mając laptopa hp dv5-1160ew mogę jak będzie w sprzedaży Windows 7 kupić go w wersji 64-bitowej i zainstalować? Nie będzie problemów ze stabilnością i wydajnością?
--- Koniec cytatu ---
Nie będzie problemów. Napewno.
Gustaw:
zal.pl
dalej co poniektorzy mysla ze w7 wydane przez M$ bedzie mialo jakies zmiany w kodzie lub inne <lol22222>
ludzieee jesli nie macie pojecia o OS-ach to nie piszcie nic , blagam.... mowie do Rayearth :((
ciezko sie czyta komy takich ludzi.. blagam o bany dla nich bo to dopiero spamy a nie pisanie o np aktywacji...
daje reke ze nic ale to nic nie ma prawa sie zmienic w RTM bo ono juz osiagnelo status ostateczny!! I NIE MA TAKIEJ SILY ABY ZMIENIC COKOLWIEK...
prosze o wypowiedz moderatorow a jak sie myle to niechaj bedzie BAN dla mnie, ale jesli mam racje to prosze o bana dla tumanow.
w koncu Wy tutaj wiecie najlepiej... :]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej