Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255
Wojtek:
--- Cytat: PawelD27 w 19 Lipca 2009, 19:18:53 ---
--- Cytat: Gustaw w 19 Lipca 2009, 19:04:11 ---
--- Cytat: pavaczek w 19 Lipca 2009, 19:00:48 ---Przed chwilą ściągnąłem wersję od WZT i nie wiem czy instalować czy nie... Od czerwca pracuję na 7127... Nastąpią jakieś zmiany w wersji od WZT w stosunku do wycieku oficjanlego ISO?
--- Koniec cytatu ---
qrw* poczytaj wczesniej, nie nastapia juz zadne zmiany !! WZT ma oryginalne pliki od MS ktore zostaly zaakceptowane i sa ostatecznymi
a kto z nich zrobi ISO, a z tego iso torta, to czy WZT czy ja czy inni czy nawet MS to nic nie zmieni.
--- Koniec cytatu ---
Bardzo dobra wypowiedz zgadzam sie w 100%
--- Koniec cytatu ---
Ja w 99% :P
Inne niż Microsoft źródła mogą dodać w takim ISO "co nieco" od siebie :)
To 99% tylko ze względu na wysoką wiarygodność Wzor-u :P
Rayearth:
--- Cytat: Gustaw w 19 Lipca 2009, 19:04:11 ---
--- Cytat: pavaczek w 19 Lipca 2009, 19:00:48 ---Przed chwilą ściągnąłem wersję od WZT i nie wiem czy instalować czy nie... Od czerwca pracuję na 7127... Nastąpią jakieś zmiany w wersji od WZT w stosunku do wycieku oficjanlego ISO?
--- Koniec cytatu ---
qrw* poczytaj wczesniej, nie nastapia juz zadne zmiany !! WZT ma oryginalne pliki od MS ktore zostaly zaakceptowane i sa ostatecznymi
a kto z nich zrobi ISO, a z tego iso torta, to czy WZT czy ja czy inni czy nawet MS to nic nie zmieni.
--- Koniec cytatu ---
i tak bedzie bo ty tak mowisz czy glos boga przez ciebie przemawia?
tak czy siak sporo osob czeka na wersje PL i dopiero wtedy zatroszczy sie o pobranie ORYGINALNEGO iso z MSDN
dopiero ten bedzie finalnym "oryginalnym", bezpiecznym i potwierdzonym buildem od M$
rbej:
Dalej sobie żyjcie w swoim świecie marzeń, w którym finalny, oryginalny, bezpieczny i potwierdzony przez MS bulid, będzie różnił się czymkolwiek od wersji, którą udostępnił Wzor. Niektórzy chyba nie mogą pogodzić się z myślą że sklepowy W7 nie będzie już w niczym lepszy od tego co jest teraz.
Rayearth:
to raczej wy nie mozecie sie pogodzic z tym ze juz zainstalowaliscie system i nie chce wam sie robic tego po raz kolejny z finalnym, oryginalnym, bezpiecznym i potwierdzonym przez MS bulidem bo przez ostatnie 2 tygodnie sciagaliscie i instalowaliscie wszystko co wam zaserwowano w sieci.
Diabolique:
ale dylematy. na poziomie poszukiwania sensu zycia.
cos nie bardzo chce mi sie wierzyc w posty ludzi, ktorzy piszą, że iso zrobione przez WZOR dziala zle. bo nie jest oryginalnie wypuszczone przez MS. proponuje dla komfortu psychicznego sciagnac to co wypusci MS w pozniejszym czasie. efekt placebo murowany.
ale ja nie mialem akurat ciebie na mysli. chyba. ;D po prostu ktos tak jeczał
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej