Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255

<< < (115/430) > >>

Gustaw:

--- Cytat: pavaczek w 19 Lipca 2009, 19:00:48 ---Przed chwilą ściągnąłem wersję od WZT i nie wiem czy instalować czy nie... Od czerwca pracuję na 7127... Nastąpią jakieś zmiany w wersji od WZT w stosunku do wycieku oficjanlego ISO?

--- Koniec cytatu ---

qrw* poczytaj wczesniej, nie nastapia juz zadne zmiany !! WZT ma oryginalne pliki od MS ktore zostaly zaakceptowane i sa ostatecznymi

a kto z nich zrobi ISO, a z tego iso torta, to czy WZT czy ja czy inni czy nawet MS to nic nie zmieni.

pavaczek:
@Gustaw spokojnie, kto pyta nie błądzi :P tak więc idę po pendrive'a do kumpla i do zobaczenia po formacie :)

Windowsik:
Ja obecnie mam zainstalowany Windows 7 RC 7100 64-bit,
kolejny format planuję około 22 października już na wersję oficjalną.(Home Premium BOX)

PawelD27:

--- Cytat: Gustaw w 19 Lipca 2009, 19:04:11 ---
--- Cytat: pavaczek w 19 Lipca 2009, 19:00:48 ---Przed chwilą ściągnąłem wersję od WZT i nie wiem czy instalować czy nie... Od czerwca pracuję na 7127... Nastąpią jakieś zmiany w wersji od WZT w stosunku do wycieku oficjanlego ISO?

--- Koniec cytatu ---

qrw* poczytaj wczesniej, nie nastapia juz zadne zmiany !! WZT ma oryginalne pliki od MS ktore zostaly zaakceptowane i sa ostatecznymi

a kto z nich zrobi ISO, a z tego iso torta, to czy WZT czy ja czy inni czy nawet MS to nic nie zmieni.

--- Koniec cytatu ---

Bardzo dobra wypowiedz zgadzam sie w 100%

kamilionaire:
a ja mam pytanko czy aktywator z 7600 działa także na wersji Enterprise?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej