Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255
LuQ-1989:
Chłopaki to jak wyszedł już ten RTM czy nie? Bo się pomotałem z tym wszystkim :P
minox:
Instalacje robiłem czystą... format i wiadomo co dalej... nigdy ine robie upgrade bo twierdze, ze to czysta strata czasu...
1001111:
16385 to build RTM. A ten build, który trafi do sklepów zostanie skompilowany gdzieś jutro lub pojutrze. Wyciek za kilka dni. ;)
Dabman:
Nie kumam na czym polega glosowanie.
Mamy dziennie jakis build do przeglosowania, ale jeden dzien nie starczy aby sprawdzic jego stabilnosci, mimo iz nie wiele zmieniaja, to jednak cos, skoro ten uild to RTM, to poco przekompilowywac go po raz kolejny, aby trafil do sklepow?
Podejrzewam ze wiekszosc bibliotek jest w tej samej wersji co 16384, a skoro jutro go skompiluja na nowo to finalny rtm ( czyt. sklepowy ) bedzie mial dokladnie te same i takie same biblioteki co 16385, tylko pewnie zabawy z aktywacjami dzialac niebeda jak dzialaja teraz, kwestia zabezpieczen.
Teraz moje kolejne pytanie sie nasowa, na ktore nikt w temacie o 16384 nie odpowiedzial, czy na RTM, nie finalny dzialaja aktualizacje ( na przykladzie visty prosze odpowiedziec. Czy na wersji skompilowanej dzien przed finalna, dziala sp1, sprawdzal ktos?
SeBoLeX:
--- Cytat: GENERiC w 19 Lipca 2009, 17:06:45 ---16385 to build RTM. A ten build, który trafi do sklepów zostanie skompilowany gdzieś jutro lub pojutrze. Wyciek za kilka dni. ;)
--- Koniec cytatu ---
24 lipca (piątek) ISO trafi do MSDN i TN.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej