Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255
minox:
zdecydowanie wolniej i ma tyle bugów, że to bajka. Nie jest nawet w stanie podłączyć dysków sieciowych mi teraz bo twierdzi, że nie istnieją. Co ciekawe daje na ping 192.168.0.1 (moj serwer) to mowi ze nie ma czegos takiego w sieci ale internet ma druga sprawa pulpit zdalny dziala :/ przez to wlasnie IP dla mnie to kwadratura koła :P
Mistol:
Też mam same problemy :(
Kaspersky Internet Security 2009 mi nie działa.System blokuje jakiś jego sterownik i uważa go za niezgodny.
Sterowniki do dźwiękówek Asus Xonar niby zgodne z win7 znów zawieszają system(na buildzie 7264 i 7600.16384 było ok)
Komunikator Tlen też zawiesza mi system.
System mam wgrany dopiero 2h :-\
Sotom:
Pamietajcie ze obraz ISO jest wykonany przez WZOR z plików od MS a nie przez sam MS.
Takze tu moze byc przyczyna. Poczekajmy do 24 lipca :)
stranded:
Ja problemów nie mam wcale, ale 2 dni temu po prostu siedząc przy kompie (nawet na nim nic nie robiłem wówczas) patrze a tu nagle blue screen (IRQ LESS OR EQUAL) i reset. Tak sam z siebie.
wiatrak:
--- Cytat: Mistol w 19 Lipca 2009, 15:30:10 ---Też mam same problemy :(
Kaspersky Internet Security 2009 mi nie działa.System blokuje jakiś jego sterownik i uważa go za niezgodny.
Sterowniki do dźwiękówek Asus Xonar niby zgodne z win7 znów zawieszają system(na buildzie 7264 i 7600.16384 było ok)
Komunikator Tlen też zawiesza mi system.
System mam wgrany dopiero 2h :-\
--- Koniec cytatu ---
Przecież od Kaspersky'ego jest specjalna wersja pod W7.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej